Társoldalunk:
,
 
 
 
 
Élő Lefújva
Csapatok
Élő
Frissítés
Főbb események
22:35

Köszönjük megtisztelő figyelmüket, a Bajnokok Ligájában egy hét szünet következik, két hét múlva viszont újra várjuk önöket a visszavágók közvetítéseivel. Aludjanak jól, kívánjuk, hogy ne legyenek rémálmaik egy ilyen "remek" mérkőzés után.

90+2

A kapuk közelébe sem mentek a csapatok a ráadásban, gólnélküli döntetlen a vége, az Old Traffordon dől majd el a továbbjutás.

90

2 perc a hosszabbítás, most már mindenki jobban jár, ha véget ér a találkozó.

90

Megvan a második hazai csere is, Banega helyett Pizarro a pályán.

22:29

Rashford önbizalma a helyén van, közel 40 méterről bombázott kapura egy szabadrúgást, de elsüvített a balkapufa mellett a próbálkozás.

86

Felpörögtek az események, Rashford lőtt mellé, előtte viszont az MU kapuja előtt volt gólveszély, de megúszták a vendégek.

22:26

Megvan Montella első cseréje is, Sandro Ramirez áll be Muriel helyett

83

Lukaku kezelt le az ötösön belül egy labdát - pechjére szó szerint, így hiába lőtt a kapuba, természetesen nem adták meg a találatot.

81

Muriel sokadik lövését is könnyedén hárítja de Gea.

80

Mourinho az utolsó cseréjét is kihasználja, Mata helyett Martial a pályán.

22:18

Hosszabbítással együtt szűk negyedóra van még hátra a találkozóból, de a látottak alapján egyik csapat sem lenne szomorú, ha már most lefújnák a találkozót.

75

Alexis Sánchez számára eddig tartott az első manchesteri BL-meccs, Rashford áll be a helyére.

73

Ezúttal Muriel ívelt középre, a hosszún érkező Sarabia ívelt fejese azonban a kapu fölé szállt.

70

Sarabia lőtte élesen középre a labdát a jobbszélről, amelyre Muriel robbant be az ötösön belül, de lemaradt a beadásról, így mindenki előtt elsuhant a játékszer

67

Banega gyakorlatilag feladta de Geának, ennél talán még a bemelegítésnél is veszélyesebb lövések érkeztek a kapujára.

66

Mata némileg feleslegesen szabálytalankodott a 16-os előterében, újabb veszélyforrás.

65

Correa Matát és Pogbát is faképnél hagyta és ezúttal a lövés erejével sem volt gond, csupán az irányzék nem stimmelt, kaput ugyanis nem talált.

63

Végre egy veszélyes pontrúgás: a sevillai Lenglet fejelt kapra, de Geáról viszont ki sem jött.

60

Lukaku a sorfalba bombázott, nem biztos, hogy neki kellett volna elvállalnia ezt.

59

Muriel a túloldalon csúnyán felrúgta Sánchezt, a sárga elmaradt, viszont ígéretes helyről lőhet szabadrúgást a Manchester.

58

Közben Muriel megint távolról próbálkozott, egyre közelebb jár a kapuhoz, most már csak fél méterrel durrantott mellé

21:56

Mutatjuk a meccs eddigi hősét

Forrás: AFP/Jorge Guerrero
54

Újabb Sevilla szöglet, már kedvünk sincs leírni, hogy ebből sem alakult ki semmi veszély.

51

Vazquez lőtt a tizenhatos csücskéről, méterekkel fölé/mellé.

21:48

Csere nem volt egyik oldalon sem, a jelek szerint Montella és Mourinho is elégedett a pályán lévőkkel. 

46

Jöhet a folytatás, a Sevilla indítja útjára a labdát a második félidőben.

21:36

A Manchester United a legutóbbi hat egyenes kieséses szakaszban vívott Bajnokok Ligája meccséből miindössze egyet nyert meg, két döntetlen és három vereség mellett. Szó, ami szó, az első félidő alapján csodálkoznánk, ha ez a statisztika a ma este folyamán változna pozitív irányba...

21:32

Sáncheznek nagyon fáj valami, de a kép csalóka; mégis ő szabálytalankodott az első félidőben sárga lapot érően Jesus Navassal szemben

Forrás: AFP/Jorge Guerrero
46

Véget ért az első félidő, pedig most kezdtek bemelegedni a srácok. Reméljük, innen folytatják.

46

Muriel is fejelhetett, még nagyobb helyzetből, de Gea pedig még nagyobb bravúrt bemutatva mentette meg csapatát a góltól.

45

Bődületes de Gea bravúr, N'Zonzi fejesét tolta ki a léc alól.

42

Megint egy Sevilla lehetőség, megint Correa, a lövésre azonban ezúttal sem maradt ereje az argentinnak, így de Gea könnyedén védett.

41

Alexis Sánchez rántotta le Jesus Navast a félpályánál, ő is besárgult.

40

Szögletekben már nagyon vezet a Sevilla, 7-1 a spanyoloknak, más kérdés, hogy egyikből sem tudtak veszélyt kialakítani Montella fiai

38

McTominay nevéhez fűzüdik az MU első kaput eltaláló lövése, jó 25 méterről bombázott a fiatal angol, Rico nem merte fogni, a mezőnybe öklözött.

36

Sevillai szabadrúgás, Banega ívelt középre, de könnyedén tisztáztak a vendég védők.

21:13

Érdekes felfogásban vezeti a meccset a francia bíró, az utóbbi percekben két-három egyértelmű szabálytalanságot nem fújt le a hazaiaknak, a vendégeknél viszont Sánchez került földre egy erősen véleményes fault után, a síp pedig azonnal megszólalt.

28

Helyzetre helyzet a válasz: a változatosság kedvéért Correa tört be balodlalon a 16-oson belülre, szépen ki is alakította magának a lövőhelyzetet, a középre tartó próbálkozás azonban nem okozott gondot de Geának.

21:10

Lukaku és N'Zonzi csatája

Forrás: AFP/Cristina Quicler
25

A meccs eddigi legnagyobb helyzete: egy védelem mögé belöbbölt labdát Lukaku kapásból bombázott kapura, de főlé ment a kísérlet.

21

A pontrúgás után egy labdáért folyó küzdelemben N'Zonzi csúnyán rátartott Sánchez lábára, megvan a meccs első sárgája.

21

Sevillai szöglet, már nem az első, de a korábbihoz hasonlóan ebből sem alakult ki veszély. 

21:02

Mourinhóról nem lehet rossz képet készíteni

Forrás: AFP/Jorge Guerrero
18

Már pályán is a francia.

17

Herrera meghúzódott, Pogba már melegít, ebből csere lesz.

15

A túloldalon Lukaku harcolt ki magának erőszakosan egy lehetőséget a tizenhatoson belül, de a befejezésre már nem maradt szufla, így még csak lövés sem lett a dologból. A hosszún ráadásul Mata teljesen üresen érkezett, ha a belga át tudja pöckölni, tuszkolni valahogy a labdát, alighanem vezetne a United.

14

Ismét egy távoli bomba, ezúttal Banega próbálkozott, de jóval kapu fölé. Talán még de Gea is örült volna, ha egy kicsit megtornáztatják.

11

Éledezik a United, egy labdaszerzés után Alexis Sánczez kapott kiugratást, hosszan tolta meg azonban a játékszert, így a villámgyors Jesus Navas szerelni tudta.

20:54

Tíz perc elteltével sem Sevillában, sem Doneckben nincs gól, egyelőre 0-0-ra áll az utolsó két nyolcaddöntő.

8

A jelek szerint a Sevilla Antonio Valencia oldalát érzi sebezhető pontnak a vendég védelemben, legalábbis rendre a balszélső Correát keresik labdákkal a társak, aki érezhetően okozhat majd kellemetlen perceket a United bekkjének.

4

Megvan az első kapuralövés, Muriel lapos próbálkozását tornázta ki de Gea a jobb alsó sarokból.

3

Bátran kezd a Sevilla, a játék a manchesteri térfélen zajlik, de komoly helyzetet egyelőre nem tudott kialakítani a hazai csapat.

1

A fekete mezben játszó Manchester United kezdi a találkozót.

20:42

A Sevillában három játékos, Banega, Escudero és Mercado veszélyeztetett; ha bármelyikük sárga lapot kap, ki kell hagynia a március 13-i visszavágót. Manchesteri oldalon a kezdőben nincs ilyen játékos, Lingardnak kell majd figyelnie, ha pályára lép.

20:30
Dominancia

Az angol csapatoknak idén jól megy a spanyolok ellen a Bajnokok Ligájában, a két nemzet alakulatai már hétszer csaptak össze a sorozatban és két döntetlen mellett öt angol győzelem született.

20:13

A hazaiak edzője, Vincenzo Montella az alábbi kezdő tizenegynek szavazott bizalmat:

20:12

Az összeállításokat böngészve egyértelműen a manchesterieknél van a legnagyobb meglepetés, a fiatal angol középpályás Scott McTominay ugyanis kiszorította a kezdőből az utóbbi időben sokat kritizált Paul Pogbát.

20:03

Köszöntjük olvasóinkat. Szerda este lezárul a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első köre, az utolsó két mérkőzésen a Sevilla a Manchester Unitedet, a Sahtar Doneck az AS Romát fogadja. Kövessék velünk élőben a spanyol és az angol csapat rangadóját!