Vágólapra másolva!

Fotó: Reuters

Hasselbainknak mostanában nincs
szerencséje: egy hete az Atlético
Madriddal elvesztette a Király Kupa
döntőjét, most pedig kimaradt a
válogatottból

A holland keret: kapusok: Edwin van der Sar (Juventus), Ed de Goey (Chelsea), Sander Westerveld (FC Liverpool), hátvédek: Frank de Boer (FC Barcelona), Bert Konterman (Feyenoord), Arthur Numan (Glasgow Rangers), Michael Reiziger (FC Barcelona), Jaap Stam (Manchester United), középpályások: Ronald de Boer (FC Barcelona), Paul Bosvelt (Feyenoord), Phillip Cocu (FC Barcelona), Giovanni van Bronckhorst (Glasgow Rangers), Edgar Davids (Juventus), Clarence Seedorf (Internazionale), Aron Winter (Ajax Amsterdam), csatárok: Dennis Bergkamp (Arsenal), Marc Overmars (Arsenal), Patrick Kluivert (FC Barcelona), Pierre van Hooijdonk (Vitesse Arnhem), Roy Makaay (Deportivo La Coruna), Peter van Vossen (Feyenoord), Boudewijn Zenden (FC Barcelona)

Doppingellenőrzést tartottak a német válogatott edzőtáborában. A délelőtti tréningről visszatérő játékosokat az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szakemberei várták. Négy labdarúgónál, Oliver Kahnnál, Jens Lehmann-nál, Markus Babbelnél és Jens Jeremiesnél végezték el a tesztet.

Az idei Eb az első, amikor a csapatokat az

Fotó: Reuters

Matthäus a búcsúmeccse utáni
napon sérült meg

A német közül nem ellenőrizhették Lothar Matthäust, mivel - öt nappal izomrostszakadása után - csak most állt újra tréningbe. A 39 éves játékos a Nationalelf Palma de Mallorca-i táborában már néhány kört kocogott, de az orvosok szerint legalább négy-öt hosszabb futóedzésre szüksége van, hogy újra labdás tréningen vehessen részt.

Az bizonyos, hogy Matthäus a szombati, Csehország elleni felkészülési mérkőzésen nem lép pályára, az azonban elképzelhető, hogy június 7-én, a Liechtenstein elleni barátságos találkozón már szerepel. Az Eb-n Németország június 12-én játssza az első mérkőzését, Romániával.

(MTI)

Ajánló:

Weben a kontinensviadal