Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo villámrandira hívta Brazília legszebb fenekű nőjét, Erika Canelát Lisszabonban a portugál-magyar (3-0) vb-selejtező előtt - állítja a 2016-os Miss BumBum-verseny győztese.

Erika Canela megnyerte Brazíliában a legszebb fenekű nők számára rendezett Miss BumBum versenyt, és ez feltűnt Cristiano Ronaldónak is.

A Real Madrid sztárja a magyarok elleni, lisszaboni meccsre készült, amikor megtudta, hogy a brazil szépség is a portugál városban tartózkodik egy reality show forgatásán.

Ronaldo nagy rajongója lehet a Miss BumBum-választás győzteseinek, hiszen néhány éve a 2013-as nyertes Andressa Urachhal randizott, sőt a Sun azt írta, hogy megcsalta vele az akkori kedvesét, Irina Sejket.

"Hallottam Andressáról. Talán Ronaldónak Miss BumBum-fétise van" - mondta erről Erika Canela.

"Ha találkozhatnék vele, azzal egy álmom válna valóra. Ő egy olyan típusú férfi, akire mindig is vágytam. De őszintén szólva, úgy gondoltam, hogy jobban érdeklődik a Barbie-kinézetű nők iránt.

- idézte a szépséget a brit bulvárlap.

Erika Canela, a 2016-os brazíliai Miss Bumbum-verseny boldog győztese Forrás: AFP/Miguel Schincariol

A BumBum-modell közel volt ahhoz, hogy randizzon az aranylabdással.

"Szeretnél eljönni a házamba? Szívesen látlak" - írta állítólag a nőnek Ronaldo. A focista ezek után állítólag azt is megszervezte, hogy Erika Canela a lisszaboni szállodájától eltaxizzon hozzá.

"Minden jól ment, ám

mert elkéstem. De mivel nem tartom magam egy 15 perces nőnek, ezért annyiban hagytam az egészet" - fogalmazott Canela, aki a Miss BumBum-díjával egy 18 ezer dolláros modellszerződést is kapott.

Ronaldóval nem volt ott Lisszabonban a jegyese, Georgina Rodriguez (b), a sztár ezt állítólag rögtön ki is használta volna Forrás: AFP/Michael Buholzer

"Úgy éreztem magam, mint egy tárgy. Aztán Brazíliában azt vettem észre, hogy letiltott engem a WhatsAppon. Ezek után elég kevés esély van arra, hogy újra találkozzunk. Ám ha azt hallom felőle, hogy megszakítja a mostani jegyességét, akkor továbbléphetünk erről a 15 percről" - tette hozzá.