Vágólapra másolva!
Serena Williams a közösségi oldalán írt üzentet születendő gyermekéhez. Ha jól olvasunk a sorok között, akkor még az is kiderül, hogy milyen tervei vannak a szülés után.

Két hete vált hivatalossá az örömteli hír: Serena Williams babát vár. Az időközben újra a világranglista élére ugró 35 éves klasszis a közösségi oldalára feltett, domborodó pocakkal ábrázoló fotóval jelezte, hogy mi is a helyzet.

Babát vár a világ legjobb teniszezője

Sejteni lehetett, hogy nem a térde miatt mondta le az elmúlt hetek két fontos tornáját.

Mindenki örül, talán még Ilie Nastase is, Serenával pedig valósággal madarat lehet fogadni. Most az Instagram-oldalára töltött fel egy szelfit, és írt mellé megható üzenetet.

A szöveg fordítása valahogy így szól: "Legkedvesebb Gyermekem, olyan erőt adtál nekem, amiről nem is tudtam, hogy bennem van (ezzel talán arra utal, hogy eddigi utolsó Grand Slam-tornáját, a január Australian Opent kéthónapos terhesen nyerte meg - a szerk.). Megtanítottad, mit jelent igazából a derű és a béke. Alig várom, hogy jövőre ott legyél velem a játékosok szektorában. De a legfontosabb, hogy milyen boldog is vagyok, hogy veled együtt lehetek világelső... ma újra. Alexis Ohanian (Serena vőlegénye - a szerk.) születésnapján. A világ legidősebb világelsőjétől a világ legfiatalabbjának. A te mamid."

Megérzésünk azt súgja, hogy - habár nem volt még ilyenről szó - Serena a szülés után sem fog visszavonulni, hiszen így legalább lesz még egy szurkolója a játékosok hozzátartozói és vendégei számára kijelölt lelátói páholyokban.