Meztelenül keresi párját az olimpiai bajnok úszólegenda

the PHOTO her during for and games one this two MAKING sydney made athens four known dutch olympic most because FASHION internationally GOLD shoot medals successful HISTORY COPYRIGHT LINGERIE bronze SILVER ibiza reinder brand anp swimmer bathing inge brui
2009-09-11 IBIZA - Inge de Bruijn is internationally known because of her four Olympic Gold medals, two Silver Olympic medals and one bronze at the Olympic Games of Sydney and Athens. This made her the most successful Dutch swimmer in history. Inge de Bruijn during a photo shoot and TV production for the lingerie and bathing fashion brand Sapph Intimates on Ibiza. ANP COPYRIGHT REINDER WEIDIJK
Vágólapra másolva!
A négyszeres olimpiai bajnok holland úszólegenda, Inge de Bruijn 43 évesen adta a fejét valóságshow-szereplésre: az Ádám keresi Évát című műsorban lesz jelenése, ahol a szereplők anyaszült meztelenül keresik a szerelmet egy trópusi szigeten.

A holland RTL5 csatornán csütörtökön kerül adásba a Magyarországon is hasonló címmel futó meztelen társkereső azon epizódja, amelyben a négyszeres olimpiai bajnok úszó, Inge de Bruijn is látható lesz – a maga természetes valójában.

Forrás: Tni Press Ltd\N

A 43 éves bajnoknő egyedülálló, és 2007-es visszavonulása óta próbálkozott már modellkedéssel is (a Sapph fehérneműmárka arca, illetve teste volt), most pedig szeretne magának társat és egy új karriert találni.

Mint elmondta, egy olyan férfit keres a szigeten, aki "kedves, jóképű, figyelmes és egy kicsit titokzatos". Hosszabb távú terveiben pedig a tévés karrier szerepel, abban reménykedik, hogy a műsor végeztével életmód- és utazási műsorok gazdája lehet.

Forrás: Tni Press Ltd\N

Inge de Bruijn 1973-ban született, és az 1991-ben lett a felnőtt élvonal tagja, amikor előbb a perth-i világbajnokságon harmadik lett a 4x100-as gyorsváltóval, majd ugyanebben a számban Európa-bajnoki aranyat ünnepelhetett. Az 1992-es barcelonai olimpia azonban nem úgy sikerült, ahogy várta, 100 gyorson és a 4x100-as váltóval is csak nyolcadik lett, az atlantai olimpiára pedig nem is jutott ki.

Forrás: Tni Press Ltd\N

Négy évvel később, 2000-ben Sydney-ben aztán mindent bepótolt: az 50 és a 100 gyors mellett a 100 pillangót is megnyerte, majd 31 évesen Athénban 50 gyorson meg is védte a címét, amivel mai napig a legidősebb női úszó, aki egyéni számban olimpiai aranyat tudott nyerni.

Nagymedencés világbajnokságon öt, Európa-bajnokságokon három aranyérmet nyert, mielőtt 2007-ben visszavonult.