Nézők álltak bosszút a vitatott K.O.-ért

Horizontal
Artur Kyshenko of Ukraine (L) fights with Murthel Groenhart (R) of the Netherlands during the K1 WorldMax 2012 final, at the OAKA indoor stadium in Athens on December 15, 2012. AFP PHOTO / Angelos Tzortzinis / AFP PHOTO / ANGELOS TZORTZINIS
Vágólapra másolva!
A Glory sorozat 42. állomásán az egyik mérkőzés meglehetősen csúnya körülmények között ért véget, viszont, ami utána jött, az még csúnyább volt.

A párizsi eseményen a holland Murthel Groenhart egy felugró térdrúgással elkapta az örmény Harut Grigorjant, aki jobbnak látta elindulni a saját ringsarkába, noha nem hallatszott gongszó. Groenhart is úgy gondolta, hogy itt még nincs vége, ezért az örmény után ment, és hátulról-oldalról kíméletlenül leütötte a védekezésre képtelen ellenfelet.

A holland elvonult az övéihez, hogy a kötélen állva ünnepelje magát, amikor rárontott két nagydarab fickó, és elkezdték csépelni.

Groenhart elmondása szerint valószínű, hogy eltört az állkapcsa, annyira betalálta az egyik támadó. A Glory állásfoglalása - és Grigorjan edzője is osztja a véleményüket - nem történt szabálytalanság, az örmény harcosnak egyszerűen nem lett volna szabad hátat fordítania, amíg a bíró nem jelzi, hogy megállítja a küzdelmet.