Neymar a lánykérés után dobta ki a barátnőjét

FC Barcelona v Juventus - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg Dani Alves Neymar SPORT PRESS PHOTO Sportpressphoto FOOTBALL Soccer Calcio Uefa Champions League 2016 2017 19/04/2017 Camp Nou Barcelona Spain Juventus
Juventus defender Dani Alves (23) console Barcelona forward Neymar (11) after the Uefa Champions League quarter finals football match BARCELONA - JUVENTUS on 19/04/2017 at the Camp Nou in Barcelona, Spain. (Photo: Matteo Bottanelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Barcelona brazil sztárja, Neymar kisebb-nagyobb megszakításokkal három éve alkotott egy párt brazil színésznővel, Bruna Marquezine-nel. A 2017-es újrakezdés azonban nem tartott sokáig, és úgy tűnik, kapcsolatuk végleg véget ért.

A spanyol Marca információja szerint immár a harmadik alkalommal, ám ezúttal végleg szakított Bruna Marquezine-nel. Az ok pedig nem más, hogy

Neymar megkérte a kezét a hölgynek, aki azonban nemet mondott.

Neymar megánélete vakvágányra futott Forrás: NurPhoto/Matteo Bottanelli/NurPhoto/Matteo Bottanelli

– árulta el a Barcelona labdarúgója. Neymar hozzátette, jó viszonyban váltak el, így továbbra is tartják majd a kapcsolatot és barátok maradnak.

A hírek szerint közösen egyeztek meg abban, hogy ezúttal végleg elválnak az útjaik, de a spanyol lap úgy tudja, az igazság közelebb áll ahhoz, hogy Neymar sokkalt be a lánykérésre kapott nemleges válasz után.

Never ending love ❤️

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,