Messire az NBA-ből is felfigyelhetnek

Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi smiles at the end of the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final football match FC Barcelona vs Deportivo Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid on May 27, 2017. Barcelona won 3-1. / AFP PHOTO / Josep LAGO
Vágólapra másolva!
A Barcelona világklasszis támadója, Lionel Messi nem csak lábbal képes elképesztő dolgokra. Az ötszörös aranylabdás argentinnak most új oldalát ismerhette meg a világ, ugyanis ezúttal a labdával a kezében varázsolt.

A Barcelona új mezszponzorának (Rakuten) a meghívására utazott a Barcelona három játékosa, Lionel Messi, Arda Turan és Gerard Piqué Japánba. A rendezvényen pedig természetesen a labda is előkerült, ám nem csak futballra alkalmas, hanem a kosárlabdára is.

Lionel Messi kézzel sem bánik ügyetlenül a labdával Forrás: AFP/Josep Lago

Ha már így alakult, akkor Messi megcsillogtatta a kosártudását is.

A japánok pedig tátott szájjal figyelték, ahogy az argentin labdarúgó körülbelül a büntetővonal magasságából három kísérletből háromszor talált be.

A hihetetlen dobószázalékon Piqué is meglepődött, pedig Turan még a mamuszát is bedobta, hogy a csapattársa legalább a kosárlabdában hibázzon.