Társoldalunk:

David Beckham megcsinálta, amit senki nem gondolt volna

2017.08.15. 18:04

David Beckham hatalmas fába vágta a fejszéjét augusztus 9-én, amikor Los Angeles-i otthonában nekilátott, hogy meglepje a kislányát.

A Manchester United (és a Real Madrid, az AC Milan meg a Los Angeles Galaxy) korábbi angol válogatott sztárja augusztus 9-én posztolt a Facebook-oldalán egy képet, ahol egy napágyon ülve tanulmányoz egy útmutatót, amely arra volt hivatott, hogy 490 oldalon át segítséget nyújtson egy 4000 darabos LEGO-vár összeállításához.

Bizonyára voltak - mert mindig vannak - kétkedők, akik azt gondolták, hogy egy exfutballista képességeit meghaladja egy ilyen feladat - nos, őket el kell keserítenünk.

Hat nappal később ugyanis érkezett a következő poszt. A képen a fáradt, de boldog David Beckham jelenti büszkén, hogy elkészült a nagy mű: 

Sejtésünk szerint ennek legjobban hatéves lánya, Harper Seven fog örülni, de talán még a 12 éves Cruz érdeklődését is felkelti. A 15 éves Romeo és a tavasszal a 18-at betöltő Brooklyn már csak a kötelező udvariasság okán fog megállni a papa mesterműve mellett.