Vágólapra másolva!
Nagyon úgy fest, hogy a brazil Neymar miatt Dzsudzsák Balázs lemaradt Palvin Barbaráról, de aggodalomra semmi oka, mert helyette az orosz modellel, Viktorija Lopirjovával vigasztalódhat.

A magyar válogatott csapatkapitánya sárga lapos eltiltása miatt nem léphet pályára a Bázelben, a szombati Svájc elleni vb-selejtezőn. Ennek ellenére tagja Bernd Storck keretének, hiszen Feröer-szigetek ellen nagy szükség lehet rá.

Az al-Vahda szélsője hétfőn este egy képet töltött fel az Instagramra, amelyen egy gyönyörű szőke nővel pózol.

✌️ no words Coach ‍♂️

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

A fotót „Nincsenek szavak, mester” aláírással posztolta.

Nem tudjuk, hogy a mester megszólítás Bernd Storcknak szól-e, de valószínűleg a szövetségi kapitány is csettintene Dzsudzsák legújabb fogása láttán.

A szőke hölgy Viktorija Lopirjova névre hallgat, 2003-ban szépségkirálynő volt Oroszországban.

A 34 éves szépség a jövő évi oroszországi világbajnokság egyik nagykövete,

és Dzsudzsák Balázs invitálására érkezett Budapestre.

Viktorija Lopirjovát 2003-ban szépségkirálynőnek választották Oroszországban Forrás: Instagram/Viktorija Lopirjova

Lopirjova még az oroszországi légióskodása során ismerte meg Dzsudzsák Balázst, korábban is találkoztak Budapesten. Márciusban egy közös fotóval gratulált a magyar játékosnak a tavalyi, portugálok elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szerzett két gólja miatt.

Világszép modell népszerűsíti az orosz focivébét

Oroszország minden tőle telhetőt megtesz, hogy csökkentse azt a növekvő félelmet, amely beárnyékolhatja a jövő évi labdarúgó-világbajnokságot. A vébét népszerűsítő kampány vezetője és Rosztov városának világbajnoki nagykövete a 2003-as Oroszország Szépe, Viktorija Lopirjova.