Társoldalunk:

A német pornósztár felkerült a focicsapat mezére

2017.10.03. 08:43

A német hatodosztályban szereplő SV Oberwürzbach nem mindennapi mezszponzort talált. A csapat szerelésén mostantól egy felkapott pornófilmes tartalmakkal ellátott, fizetős internetes oldal webcíme díszeleg.

AZ SV Oberwürzbach mezén a jövőben a www.lenanitro.xxx olvasható. Az avatatlanok a nitro szóból arra is gondolhatnának, hogy valami Halálos iramban féle autós reklámról van szó, de az igazság teljesen más. A szöveg Lena Nitro pornófilmes színésznő nevét és a pornófilmes tartalmakkal ellátott, fizetős internetes oldalának webcíme. 

Lena Nitro honlapja felkerült a német focicsapat mezéreForrás: Lena Nitro/Twitter

A 27 éves Borussia Dortmund-szurkoló hölgy annyira megörült az együttműködésnek, hogy a Twitter-oldalán azzal viccelődött, hogy az angol válogatott korábbi csapatkapitánya, a jelenleg az angol másodosztályban futballozó John Terry is a német kiscsapatba akar majd igazolni.

„Valami nagy őrültségre gondoltunk, és kitaláltuk, hogy egy igazán forró mezszponzort kellene találunk. Ezt a szó legszorosabb értelmében sikerült megvalósítanunk" – nyilatkozta Torsten Nelz, az Oberwürzbach klubigazgatója.