Társoldalunk:

A korábbi bokszoló a ringben intézné el Steven Seagalt

2017.10.04. 14:21

20 évvel ezelőtt húzott utoljára bokszkesztyűt a valaha volt legidősebb nehézsúlyú világbajnok, George Foreman. A jelenleg 68 éves, a '70-es években óriási ütőereje és brutalitása miatt rettegett ex-ökölvívó a tegnapi napon azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy bizarr kihívást intézett egy hírességnek, a '90-es évek akciósztárjának, Steven Seagalnak.

Seagal 65 éves, és 7 danos Aikido mester, az elmúlt években viszont láthatóan Buddhát kezdte idoljának tekinteni, legalábbis ami az alkatát és súlyát illeti. Hogy Foremannek hirtelen milyen problémája támadt a színésszel, az senki számára nem tiszta egyelőre, de a következő üzenetet címezte neki:Steven Seagal, kihívlak téged egy küzdelemre, szemtől-szemben, én bokszolok, te meg azt csinálsz, amit akarsz. 10 menet Vegasban!

Foremannek nincs baja SeagallelForrás: profiboksz.hu

A korábban többek között Joe Frazierrel, Muhammad Alival, Evander Holyfielddel, Ken Nortonnal is megmérkőző nehézsúlyú legenda állítása szerint semmilyen indulatot nem táplál Seagal irányába, egyszerűen úgy gondolja,ez egy attraktív mérkőzés lenne, amit talán Floyd Mayweather promótálhatna is, és lenne rá kereslet pay-per-view konstrukcióban.

Újabban - egész pontosan a Floyd Mayweather-Conor McGregor meccs óta - divat lett egyébként a más szabályrendszerekben versenyző bunyósoknál egymás kihívogatása, vélhetően Foreman is innen kapta az ihletet. Seagal egyébként egyelőre nem akart reagálni Big George kihívására.

profiboksz.hu