Kivágták a Disney Worldből a szép amerikai focistát

Olympique Lyonnais v Paris Saint-Germain - UEFA Women's Champions League final General News Sports Photography CHAMPIONS LEAGUE June 1 2017 Women Soccer TEAM Olympique Lyonnais v Paris Saint-Germain
Alex Morgan of Olympique Lyon during the UEFA Women's Champions League Final between Lyon Women and Paris Saint Germain Women at the Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales on 1 June 2017. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az amerikai női fociválogatottal olimpiai és világbajnok focista jelenlegi lakhelyén, Orlandóban keveredett kisebb zűrbe a helyi férfi csapat két játékosával egyetemben.

A 130-szoros válogatott csatár az MLS-ben szereplő Orlando City két játékosa, Donald Toia és Giles Barnes társaságában látogatott el a floridai város világhírű szórakoztató központjába, a Disney Worldbe, azonban a kezdeti jókedv nem tartott sokáig, írja az As című spanyol lap angol nyelvű kiadása.

Alex Morgan a pályán és azon kívül is veszélyes Forrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Az egész perpatvar egy szóra sem érdemes dologból indult, miután Barnes nem akarván sorba állni, az egyik büfénél a sor elejére furakodott. Ezt többen szóvá tették, amiből veszekedés kerekedett, majd a helyszínre érkező rendőrök és biztonsági emberek elvezették és kidobták a parkból a focistákat.

A megyei seriff hivatal jelentése szerint Morgan "erősen zavart volt, hangoskodott, kiabált, és többször is megjegyezte, hogy

jóban van az orlandói SWAT alakulattal",

azaz a városi rendőrség kommandós egységével.

Az akció nem vet jó fényt az egyébként kiváló focistára. Alex Morgan a 130 válogatott mérkőzésén 77 gólt szerzett, 2012-ben Londonban olimpiai bajnok lett, 2015-ben pedig világbajnokként térhetett haza a kanadai világbajnokságról. Klubszinten sem lehet semmittevéssel vádolni: 2011-ben és 2013-ban is amerikai bajnok volt, előbb a helyi sztárcsapattal, a Western New York Flash-sel, majd a Portland Thornsszal, 2017-ben pedig a francia Lyon csapatával lett bajnok, és Bajnokok Ligája-győztes (itt klubtársa volt a magyar származású, német válogatott Marozsán Dzsenifer is).