MMA-ra vált az Olympique Marseille hátvédje?

Patrice Evra, Olympique Marseille
Olympique de Marseille new football player France's Patrice Evra answers journalists' questions during a press conference on January 26, 2017 at the Robert-Louis Dreyfus stadium in Marseille, southern France. / AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vágólapra másolva!
Igazi ketrecharcoshoz illő felkészülést láthattak követői Patrice Evrától. Az Olympique Marseille hétfő reggeli motivációs üzeneteiről elhíresült labdarúgója egy videóban mutatta meg, hogyan tartja formában magát. Az Instagramra kikerült kisfilm alapján azonban könnyen gondolhatjuk, hogy a foci utáni karrierjére készül, esetleg sportágváltáson gondolkodik a szenegáli származású francia hátvéd. 

A 36 éves francia válogatott lenyűgöző adottságokkal rendelkezik: villámgyors a lábmunkája, core izomzatára pedig nem nagyon találni szavakat. A tréning már önmagában döbbenetes, az pedig csak hozzátesz az értékéhez, hogy a korábbi Manchester United játékost a Premier League egyik legnagyobb legendája, Nicolas Anelka edzi.

Evra a videóhoz azt írta:

Ha az életben kudarcot vallasz, az egyetlen, akit hibáztathatsz... szóval engedd szabadjára az állati ösztöneidet és élvezd a különböző típusú edzéseket. Ez most a hétfői motiváció, szeretem ezt a játékot, hahahahahahahahahaha. Külön köszönet edzőmnek és barátaimnak."