Robogóról rabolták ki az angol válogatott kapusát

FOOTBALL - FIFA WORLD CUP 2018 - QUALIFYING - ENGLAND v SLOVENIA 2018 ANGLETERRE COUPE cup ENGLAND FIFA FOOT FOOTBALL MONDE QUALIFICATION QUALIFYING SLOVENIA SLOVENIE Soccer SPORT WORLD
England goalkeeper Joe Hart during the FIFA World Cup 2018, Qualifying Group F football match between England and Slovenia on October 5, 2017 at Wembley Stadium in London, England - Photo Martin Cole / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
Kirabolták az angol labdarúgó-válogatott kapusát, Joe Hartot. A focista a Londonban az elmúlt hónapokban egyre népszerűbb, robogós rablás áldozata lett.

A Manchester City korábbi, a West Ham United jelenlegi kapusa a londoni klub Romfordban található edzőközpontját elhagyva megállt egy benzinkúton, majd, amikor fizetés után kijött a shopból két motorral körbe vették. Egy, a The Sunnak nyilatkozó szemtanú szerint a két robogón hárman voltak, és előbb csak Hart mobiltelefonját vették el, majd az óráját és a tárcáját is.

Egy mobedes rablás, az áldozat arcába öntött ismeretlen folyadékkal:

"Joe nem sérült meg, de láthatóan felzaklatták a történtek - mondta egy másik szemtanú. - Egy nagydarab, erős fickó, aki nehezen viseli, ha így elbánnak vele. És, ha Anglia legbiztosabb kezeinek gazdája így járhat, akkor ez bárkivel megtörténhet."

Londonban az elmúlt hónapokban ugrásszerűen nőtt a hasonló elkövetések száma, a rendőrség már külön módszert dolgozott ki a robogós bűnözők elfogására.