Társoldalunk:

Nem találná ki, mit csókolgatott a teniszvilág üdvöskéje

2017.10.27. 09:49

Nem jutott ki a szingapúri WTA-döntőre, ezért úgy döntött, kis írországi kiruccanással töltődik fel a 23 éves Eugenie Bouchard. A világranglista 81. helyezett kanadai teniszezőnő nemcsak európai rokonait látogatta meg, hanem egy helyi babonának is behódolt.

A közösségi oldalakon közzétett fotói alapján nem tűnik csalódottnak a profi teniszező, sőt, saját bevallása szerint remekül érezte magát Írországban. Boldog vagyok, hogy Írországban lehetek, annál is inkább, mert egynegyed részben ír vagyok, nagyon sok családtagom él itt, akikkel még soha nem találkoztam korábban."

Az őszi kirándulás részeként a legendás Blarney kastélyt is megnézte Bouchard, ahol a szokások szerint meg is csókolta a híres Blarney-követ.

Kissing the famous Blarney Stone

Genie Bouchard (@geniebouchard) által megosztott bejegyzés,

A hagyomány úgy tartja: aki megcsókolja a faldarabot, az onnantól az ékesszólás képességével gazdagodik. Legtöbben azonban csak szerencsét várnak a különös rituálétól.

A Blarney kastély Írországban, legendás szikláját évente tízezrek csókolgatjákForrás: robertharding/Michael Runkel/Michael Runkel

Hogy Euginie Bouchardnak meghozza-e a kőcsók a várva várt szerencsét, az leghamarabb a 2018-as ausztrál nyílt teniszbajnokságon derülhet ki, amire a kanadai sportoló már megkezdte a felkészülést.

Tbt 2017. Slightly different shoot

Genie Bouchard (@geniebouchard) által megosztott bejegyzés,