Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup szívhez szóló üzenet írt közösségi oldalon. De nem csak maga a mondanivaló, hanem az évekkel ezelőtti kép is sokatmondó, már csak azért is, mert hihetetlen, mennyit változott a külseje a sportvilág egyik legsikeresebb párjának.
Hosszú Katinka és Shane Tusup a budapesti vizes-vb-n Fotó: Mudra László - Origo

„Megváltoztattad az életem anélkül, hogy próbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat jelentesz nekem."

– írta Shane Tusup a Facebook-oldalán.

Hosszú Katinkának szüksége is volt a szép szavakra, a vigasztalásra, mivel szombaton délután kiderült, hogy a nőknél három év után először nem Hosszú Katinkát látták legjobbnak a szavazók, hanem a budapesten és a rövidpályás Világkupa-sorozatban remeklő svéd Sarah Sjöströmöt.

Hosszú Katinkát három év után letaszították az úszás trónjáról

Magyar idő szerint szombaton délután a Nemzetközi Úszó Szövetség a kínai Sanyában megválasztotta az év legjobb vizes sportolóit. Sok meglepetést nem tartogat a névsor. Ezek szerint az év legjobb férfi úszója az amerikai Caleb Dressel lett, aki a budapesti vizes világbajnokságon megnyerte az 50 és a 100 méteres gyorsúszást, valamint Milák Kristóf előtt a 100 pillangót is, és még két váltó aranyat is zsebre tehetett.