Társoldalunk:

Megváltoztattad az életem - így nézett ki Hosszú Katinka és Shane Tusup

2017.12.04. 19:34

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup szívhez szóló üzenet írt közösségi oldalon. De nem csak maga a mondanivaló, hanem az évekkel ezelőtti kép is sokatmondó, már csak azért is, mert hihetetlen, mennyit változott a külseje a sportvilág egyik legsikeresebb párjának.

Hosszú Katinka és Shane Tusup a budapesti vizes-vb-nFotó: Mudra László - Origo

„Megváltoztattad az életem anélkül, hogy próbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat jelentesz nekem."El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem, ha nem találkoztam volna veled – írta Shane Tusup a Facebook-oldalán.

Hosszú Katinkának szüksége is volt a szép szavakra, a vigasztalásra, mivel szombaton délután kiderült, hogy a nőknél három év után először nem Hosszú Katinkát látták legjobbnak a szavazók, hanem a budapesten és a rövidpályás Világkupa-sorozatban remeklő svéd Sarah Sjöströmöt.

Hosszú Katinkát három év után letaszították az úszás trónjáról

Magyar idő szerint szombaton délután a Nemzetközi Úszó Szövetség a kínai Sanyában megválasztotta az év legjobb vizes sportolóit. Sok meglepetést nem tartogat a névsor. Ezek szerint az év legjobb férfi úszója az amerikai Caleb Dressel lett, aki a budapesti vizes világbajnokságon megnyerte az 50 és a 100 méteres gyorsúszást, valamint Milák Kristóf előtt a 100 pillangót is, és még két váltó aranyat is zsebre tehetett.