Látni kell a kislány arcát, aki megkapta az úszóklasszis aranyérmét

SWIMMING - FINA WORLD CHAMPIONSHIPS BUDAPEST 2017 - DAY 16 ARENA BUDAPEST CHAMPIONSHIPS HONGRIE HUNGARY JUILLET JULY MONDE NATATION SPORT SWIMMING WORLD
Adam Peaty (GBR) on training session during the 17th FINA World Championships, at Duna Arena, in Budapest, Hungary, Day 16, on July 29th, 2017, Photo Stephane Kempinaire / KMSP / DPPI
Vágólapra másolva!
A Koppenhágában zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján nyerte meg Adam Peaty a 100 méteres mellúszást. Az olimpiai és világbajnok 22 éves versenyző az eredményhirdetés után hihetetlen örömöt szerzett egy szurkolójának.

Peaty 50 méteren korábban nyert egy bronzot, de a rövidpályás Eb-arany még hiányzott a kollekciójából. Ennek ellenére úgy tűnik, nem a tárgyakban hisz a brit versenyző, aki a 100 métert új Európa-csúccsal nyerte, Fabio Scozzoli és Kirill Prigoda előtt.

Adam Peaty az eredményhirdetés után odaadta az aranyérmet egy kislánynak a nézőtéren, amit alá is írt. Ezzel szinte sokkolta az ifjú rajongót, aki minden bizonnyal egész életében Peaty-szurkoló lesz.