Vágólapra másolva!
A csütörtök reggeli hír után, miszerint válságban van Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága még nem érkezett cáfolat, az edző-férj viszont posztolt egy képet a közösségi oldalán, amelyen úszók vannak, de a felesége nincs köztük.

A bulvárlapok reggeli híre szerint válságban van a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és férje, egyben edzője, Shane Tusup házassága. A cikkek szerint a szakember ezért nem volt ott a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon, ahol Katinka hat aranyérmet nyert, és ezért nincs róluk hosszú ideje közös kép a közösségi médiában, ahol pedig mindketten igen aktívak voltak az elmúlt években.

Tusup most az előző napok érzelmes bejegyzései után egy szokásos uszodai életképet posztolt. "A srácok tegnap imádták a karácsonyi edzést... a mai viszont... hát... az nagyon fájt nekik" – írta a kép mellé síró-nevető fejek kíséretében.

Azaz a szakember visszatért a medence partjára, de nem kicsit szokatlan, amikor olyan uszodai képet látunk tőle, amelyiken nincs rajta a munkamániás Hosszú Katinka.