Még mindig intim képei után fut Kabát Péter

Celeb vagyok ments ki innen Kabát Péter Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Kabát Péter
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Kabát Péter
Vágólapra másolva!
Februárban lesz egy éve, hogy zsarolóvírus támadta meg Kabát Péter számítógépét. A tizenhatszoros válogatott volt labdarúgó azóta is fut az intim, családi és nyaralásról készült fotói után, pedig 140 ezer forintot már fizetett a hekkereknek. A Blikknek arról is beszélt, hogy a médiában képzeli el jövőjét, de a sportmenedzseri munkával is szemezget. 

Továbbra sem kapta vissza ellopott intim, családi és nyaralásról készült fotói egy részét Kabát Péter, aki decemberben megnyert egy tévés dzsungel-reality-t. A 16-szoros válogatott korábbi focista laptopját még tavaly februárban támadta meg egy zsarolóvírus, amely ideiglenesen több ezer privát képét használhatatlanná tette, gyakorlatilag ellopták tőle. A hekkerektől azt az üzenetet kapta, hogy csak abban az esetben férhet hozzá féltve őrzött fotóihoz, ha átutal nekik egy bizonyos összeget.

2017-ben a Győr korábbi labdarúgója lett a dzsungel királya Fotó: Polyák Attila - Origo

Kabát előbb megpróbálta szakemberekkel feltöretni a vírust, de annyira bonyolult volt, hogy nem tudtak vele mit kezdeni. Így kénytelen volt átutalni a kizsarolt összeget. Az áldozattá váló sportolónak összesen 500 dollárt (140 ezer forintot) kellett fizetnie az internetes kalózoknak, mégsem kapott vissza mindent - írja a Blikk.

"Annak ellenére, hogy eleget tettünk a kérésnek, csak a képek 70-80 százalékát kaptuk meg, a többi a mai napig nem jutott vissza hozzánk.

– fejtette ki Kabát Péter.

Kabát Péter (középen) dzsungeltúlélőként felejthetetlen perceket szerzett a nézőknek Forrás: RTL Klub

Hozzátette, a jövőjét továbbra is a médiában képzeli el. Ezzel kapcsolatban elárulta, vannak már tervei; nagy álma válna valóra azzal, ha saját televíziós műsora lenne.

"Az illetékesek felvázoltak nekem egy lehetőséget. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle, részleteket egyelőre nem mondhatok ezzel kapcsolatban"

– mondta a volt focista, aki Jamaicára utazott kikapcsolódni párjával, Róka Adrienne-nel.

A lapnak elmondta azt is, hogy hamarosan dönt sportkarrierjéről, szeretne sportmenedzseri képesítést szerezni, az Újpestnél pedig sportkoordinátori állás vár rá nyártól.