Vágólapra másolva!
2018. januárban jelent meg utoljára az Iron Lady kalandjait képregény formájában a rajongók elé táró Iron Lady Arcanum című kiadványt. A megszűnést Shane Tusup gazdasági okokkal indokolta.

Lehet, hogy újabb lépést tett a szétválás felé vezető úton Hosszú Katinka és Shane Tusup. Akár erre is utalhat, hogy az általuk irányított Iron Corporation nevű cég pénteken bejelentette, hogy megszűnik az Iron Lady Arcanum című képregénysorozat, amely 2018 januárjában jelent meg utoljára. Az Iron Lady titokzatos kalandjai így nem folytatódnak tovább, legalábbis egyelőre és ebben a formában biztosan nem.

„Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek – mondta Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa.

A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak" – áll az Iron Corporation által kiadott közleményben.

Hosszú Katinka, ugyancsak gazdasági indokokkal érvelt a kiadvány megszűntetése mellett.

„Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekben meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket – tette hozzá Hosszú Katinka, az Iron Corporation másik tulajdonosa.

de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszűntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében" – utalt a közvéleményt immár több mint egy hónapja foglalkoztató magánéleti gondjaikra.

Ami viszont mégis bizakodásra adhat okot azok számára, akik a továbbiakban is szívesen látnák együtt Hosszút és Tusupot, illetve azért szurkolnak, hogy a rendeződjön a kapcsolatuk, minden bizonnyal örömmel olvassák a következő, többes szám első személyben írt mondatot:

a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra."

Az Iron Corporation a képregényrajongókat is igyekszik megnyugtatni, mint írják, dolgoznak a megoldáson, hogy azok, akik elkezdték olvasni a sorozatot, és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.