Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint Cserpes Laura csütörtök reggel Dél-Koreába utazott, a phjongcshangi téli olimpia helyszínére, ahol egykori kedvese, Gyurta Dániel sportdiplomataként tartózkodik.

Az énekesnő és az olimpiai bajnok úszó kapcsolata januárban ért véget, de úgy tűnik, az olimpia újra összehozhatja őket.

Az eredeti tervek szerint a pár közösen utazott volna Dél-Koreába, de a szakítás miatt változott a menetrend. A Blikk szerint az énekesnő csütörtökön mégis elutazott Ázsiába, könnyen lehet, hogy azért, mert rendezni akarja a kapcsolatukat.

Cserpes Laura és Gyurta Dániel Forrás: blikk.hu

Gyurta Dániel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagjaként van Phjongcshangban és éremátadó is lesz, mégpedig a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyszámának eredményhirdetésénél, ahol a Liu testvérek révén akár érmet is szerezhetnek a magyarok.

Cserpes Laura és Gyurta Dániel 2016 ősze óta alkotott egy párt, azóta szinte elválaszthatatlanok voltak, Gyurta a vizes vb előtti edzőtáborba is magával vitte Floridába kedvesét, aki a budapesti rendezésű világbajnokságon ott szurkolt a lelátón párjának.