Vágólapra másolva!
Az internet egyik leghíresebb és legkedveltebb mémje a "Hide the pain Harold" néven ismert joviális úr, aki nem más, mint egy budapesti nyugdíjas. Szereti a focit, úgyhogy meghívta a Manchester City, a látogatásról pedig film is készült.

Arató András egy törökországi nyaraláson készített fotóval lett az internet sztárja. Pontosabban azt követően, hogy egy profi fotós megvette tőle a képet, majd egyre több hirdetési célú, úgynevezett stock fotó oldalon tűnt fel. A kissé furcsán mosolygó – mintha nagyon próbálná eltitkolni, hogy neki ez milyen szörnyű – bácsiban az internet kreatív népe gyorsan felfedezte a tökéletes mém alapanyagot, és Hide the pain Harold (rejtsd el a fájdalmat, Harold) pillanatokon belül világhírű lett.

Arató András igazán nagy szenvedélye azonban nem a fájdalom elrejtése, hanem a foci, és miután ez nem titok, a Manchester City munkatársai meg is hívták őt egy mérkőzésre. A Basel elleni (váratlanul 2-1-es vereséggel végződő) Bajnokok Ligája-mérkőzés napján Harold igazi mancuniaivá, azaz tősgyökeres manchesterivé vált.

Ez nem esett nehezére, mert kedvenc együttesei között ott van jó néhány a város leghíresebb bandái közül, így az Oasis, a Stone Roses vagy a The Smiths is. Utóbbi előtt tisztelegve még a zseniális zenekar által ikonikussá tett Salford Lad's Club előtt is készült róla egy fotó.

Haroldnak csúszott a sör, a fish and chips, és jól állt neki a kedvenc játékosa, Sergio Agüero 10-es számával ellátott világoskék mez is.

Habár azt nem tudja, hogy melyik az a vallás, amelyiknek az istenét Pep Guardiolának hívják,

készséggel elhitte, hogy a kopasz fiatalember maga a felsőbb hatalom.

A győzelem ezúttal elmaradt, de Harold szerint a jövőben fényes sikerek várnak a csapatra, a város vörös felének (azaz a Manchester Unitednek) pedig elkél a segítség, hogy megtanulja elrejteni a fájdalmát. Lehet, hogy Harold hamarosan az Old Traffordon is feltűnik?