Hatalmas sallert kapott a szurkolólány a Real Madrid edzésén

Real Madrid Training   FBL real madrid Cristiano Ronaldo TRAINING SPORT eventu UEFA league madrid Spain Champhions
Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF jokes with his team mates during a training session ahead of their UEFA Champions LEague quarter final second leg match against Juventus at Valdebebas training ground on April 10, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Raddad Jebarah/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid edzőközpontjában még biztonsági őrökre sincs szükség, hogy megfékezzék a pályára lépni próbáló szurkolókat. Elintézik ők saját magukat, ha meg nem, akkor ott az automata öntöző berendezés.

A Real Madrid nagy erőkkel készül a szerdai, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre. A csapat így szokás szerint a spanyol fővároshoz közeli Valdebebasban lévő edzőközpontban tölti a napok jó részét. Az edzések némelyike nyilvános, és nyilván akad olyan magáról megfeledkező drukker, aki megpróbál bejutni a pályára a játékosokhoz. Ahogy azt a lenti videóban látható lány tette, aki magától is elég szerencsétlen volt, lévén rögtön egy eséssel indított, ami viszont utána jött, az biztosan elvette a kedvét a hasonló akcióktól: