Megint jótékonykodik a kétszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző

Kiss Norbert kétszeres FIA ETRC bajnok, az egyik legeredményesebb magyar gyorsasági autóversenyző
Kiss Norbert kétszeres FIA ETRC bajnok, az egyik legeredményesebb magyar gyorsasági autóversenyző.
Vágólapra másolva!
Most bárki hazaviheti Lewis Hamilton, Sebastian vettel, Kimi Räikkönen és Fernando Alonso aláírását, ráadásul egy helyen, de persze nem ingyen. Egy jótékonysági aukcióban lehet megszerezni húsz Forma-1-es világsztár szignóját.

A 2017-es Forma-1-es Magyar Nagydíjat intették le azzal a kockás zászlóval, ami Gyulay Zsolt közbenjárásával került egy magánembertől a Győr Plusz Médiához azzal, hogy árverezzék el a relikviát. A befolyt összegből a mindszentpusztai Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatják a szervezők.

A kezdeményezést a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbert is támogatja, Facebook oldalán osztotta meg az árverésről szóló hírt. Nem ez az első eset, hogy a villámgyors pilóta jótékonykodik, néhány éve a Macsakaárvaház Alapítvány számára gyűjtött adományokat, amiket el is szállított a menhelyre. Az Origónak azt mondta, egyáltalán nem áll távol tőle a jótékonykodás.

Kiss Norbert a versenyzés mellett a jótékonykodással is foglalkozik Fotó: Polyák Attila - Origo

Szeretek jó ügyek mellé állni, mint ez a mostani is. Igazából csak egy megosztással vettem részt az akcióban, de soha nem lehet tudni, hogy nem pont az én oldalamon látja-e meg ezt a zászlót egy olyan valaki, aki akár milliókat is fizetne érte."

A licit július 1-ig tart.