Vágólapra másolva!
Az elmúlt években leginkább inaktivitásával, indiszponáltságával, alkalomszerű remekléseivel és sokkal gyakoribb botrányaival címlapokra kerülő Billy Joe Saunders újabb őrült produkcióval rukkolt elő, amikor a beszámolók szerint egy félig elfogyasztott csirke maradékával szórta meg Deontay Wildert.

A felek egy belfasti étteremben találkoztak össze, a könnyed beszélgetés azonban hamar szóváltásba torkollott, amelyet

Saunders egészen elképesztő módon reagált le, csirkét vágott Wilderhez,

majd a videofelvételek tanúsága szerint sebesen kereket oldott két amerikaival a sarkában a Wilder-sleppből – írja a Profiboksz.hu.

"Csak oda akartam lépni köszönni. A következő pillanatban azonban rám támadott, úgyhogy

– mondta Saunders, aki később elárulta, hogy Wildert egy korábbi nyilatkozata bőszítette fel, amelyben rasszistának bélyegezte őt az angol bunyós. "Készen álltam rá, hogy elengedjek egy pofont, de ha ezt tettem volna, lemeszeltek volna. Majd Tyson lezúzza ezért. Beszéltem vele, és mindent elrendez a meccsükön."

Fury, aki Billy Joe unokabátyja, csípős nyilatkozatban erősítette meg, hogy gondja lesz az ügy elsimítására, és megbünteti Deontay Wildert.

Saunders az újságírók kérdésére, hogy miért dobta meg a vacsorájával az amerikait, vicces válasszal készült.

Saunders csirkét vágott Wilderhez Forrás: talksport.com

A felek a hétvégi gálán újra összefutottak, és kibékültek egymással.

"Békét kötöttünk. Visszaadott nekem 30 fontot. Kifizette a csirkémet, és ennyi. Ez minden, amihez ragaszkodtam" - fogalmazott az angol versenyző.

Saunderst legközelebb október 20-án láthatjuk a szorítóban, amikor a hozzá hasonlóan makulátlan mérleggel rendelkező kötelező kihívójával, Demetrius Andradéval mérkőzik meg a bostoni TD Gardenben.