Az amerikai kebelcsoda szakított a világbajnok francia focistával

Annual Charity Day Hosted By Cantor Fitzgerald, BGC and GFI - BGC Office - Inside GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Actress Pamela Anderson attends Annual Charity Day hosted by Cantor Fitzgerald, BGC and GFI at BGC Partners, INC on September 11, 2017 in New York City. Dave Kotinsky/Getty Images for Cantor Fitzgerald/AFP
Vágólapra másolva!
A TMZ amerikai bulvároldal információi szerint Pamela Anderson szakított a francia fociválogatott világbajnok játékosával, Adil Ramival.

Az Olympique Marseille 32 éves védője és a nála tizenkilenc évvel idősebb amerikai színésznő, Playboy-modell és szexszimbólum több mint egy éve járt együtt, a nyári oroszországi tornán a válogatottal aranyérmet nyerő Rami pedig már egy eljegyzési gyűrűvel is megajándékozta szerelmét.

Azonban, amikor - a TMZ információi szerint - Rami feltette azt a kérdést Anderson kisasszonynak, melyre a válasznak számításai szerint "igen"-nek kellett volna lennie, egy nagy "nem"-et kapott az arcába. Mindezt azok után, hogy az amerikai művésznő az elmúlt hetet együtt töltötte vele és kétéves ikreivel, Zaynnal és Madival.

A 35-szörös válogatott Adil Rami az oroszországi focivébén két dologgal szerzett magának hírnevet: egyrészt, kedves kijelentette, hogy rájuk aztán semmilyen szexmegvonás nem érvényes, illetve, hogy ő volt a keret egyetlen mezőnyjátékosa, aki egy percet sem töltött a pályán a torna idején.