Ráhívták a rendőröket a bulizó Barca-focistára

FC Barcelona v Boca Juniors - Joan Gamper Trophy NurPhoto General News Joan Gamper Trophy Human INterest Boca Juniors Barcelona - Spain MATCH Competition Soccer Match Boca Juniors Match FC Barcelona football player PLAYER SOCCER PLAYER team sport sports A
Munir during the presentation of the team 2018-19 before the match between FC Barcelona and C.A. Boca Juniors, corresponding to the Joan Gamper trophy, played at the Camp Nou, on 15th August, 2018, in Barcelona, Spain. -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az El Mundo spanyol napilap információ szerint a 23. születésnapját ünneplő Munir El-Haddadi az este végén nem akarta kifizetni a számlát az egyik madridi szórakozóhelyen.

A Barcelona játékosa hét órán át bulizott családtagjaival és barátaival a VIP-részlegben, mikor az este végén az egyik alkalmazott átnyújtotta neki a 16 ezer eurós (körülbelül ötmillió forint) számlát. A marokkói származású Munir állítása szerint az ár több mint kétszerese volt az előre megbeszéltnek, ezért nem volt hajlandó kifizetni.

Drága mulatság volt ez Munirnak Forrás: NurPhoto/Joan Valls/NurPhoto/Joan Valls

A Tiffany's nevezetű hely menedzsere kihívta a rendőröket, majd hosszas egyezkedés után Munir belement abba, hogy fizessen. Az El Mundo arról ír, hogy a szórakozóhely ezer eurót elengedett a végösszegből.

Munir 2014-ben debütált a Barcelonában, de még a kezdőcsapat közelébe sem tudta odaverekedni magát soha. A katalánok kétszer is kölcsönadták létszámfeletti játékosukat, előbb a Valenciának, majd tavaly a Deportivo Alavésnek, ahol 33 bajnokin tíz gólt szerzett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Muchas gracias a tod@s por los mensajes! 23

Twitter: @Munirhaddadi (@munirhaddadi) által megosztott bejegyzés,