Társoldalunk:

102 éves játékoskísérőt kapott a Manchester City világbajnoka

2018.09.16. 19:52

Míg a játékosokat hagyományosan kisgyerekek kísérik ki a mérkőzések előtt a pályára, addig szombaton David Silva, a Manchester City játékosa rendhagyó partnert kapott maga mellé.

A világ- és Európa-bajnok spanyol játékost a 102 éves Vera Cohen kísérte ki ki az Etihad Stadion gyepére a Fulham elleni bajnoki előtt. A néni még az öltözőfolyósan elárulta Silvának, hogy a mostani csapatból ő a kedvenc játékosa, amiért mindjárt kapott is egy puszit a középpályástól, és, ha már így összebarátkoztak, akkor Cohen néni megkérte Silvát, hogy rúgjon egy gólt. A spanyol pedig jó fiú lévén eleget is tett a kérésnek. 

"Aztán még Guardiola is odaköszönt, én pedig megköszöntem neki mindazt, amit a csapatért tett. Van benne valami, amivel kihozza a legjobbat a játékosaiból. Remélem, hogy örökre a klubunknál marad" – fejezte ki reményét az idős drukker.

Cohen néni nem az egyetlen idős játékoskísérő volt, ugyanis 97 éves húga is ott volt a pályán, ő Fernandinho kezét fogva sétált ki a tömött lelátók elé. Vera Cohen több mint 85 éve jár City-meccsekre és a mai napig ott van a manchesteri kékek minden egyes hazai mérkőzésén.