102 éves játékoskísérőt kapott a Manchester City világbajnoka

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish midfielder David Silva (L) holds the hand of 102-year-old mascot Vera Cohen at the start of the English Premier League football match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on September 15, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Míg a játékosokat hagyományosan kisgyerekek kísérik ki a mérkőzések előtt a pályára, addig szombaton David Silva, a Manchester City játékosa rendhagyó partnert kapott maga mellé.

A világ- és Európa-bajnok spanyol játékost a 102 éves Vera Cohen kísérte ki ki az Etihad Stadion gyepére a Fulham elleni bajnoki előtt. A néni még az öltözőfolyósan elárulta Silvának, hogy a mostani csapatból ő a kedvenc játékosa, amiért mindjárt kapott is egy puszit a középpályástól, és, ha már így összebarátkoztak, akkor Cohen néni megkérte Silvát, hogy rúgjon egy gólt. A spanyol pedig jó fiú lévén eleget is tett a kérésnek.

"Aztán még Guardiola is odaköszönt, én pedig megköszöntem neki mindazt, amit a csapatért tett. Van benne valami, amivel kihozza a legjobbat a játékosaiból. Remélem, hogy örökre a klubunknál marad" – fejezte ki reményét az idős drukker.

Cohen néni nem az egyetlen idős játékoskísérő volt, ugyanis 97 éves húga is ott volt a pályán, ő Fernandinho kezét fogva sétált ki a tömött lelátók elé. Vera Cohen több mint 85 éve jár City-meccsekre és a mai napig ott van a manchesteri kékek minden egyes hazai mérkőzésén.