12 év börtönt kaphat a pisztollyal hadonászó Barca-focista

Medipol Basaksehir v Kayserispor: Turkish Super Lig TURKEY Istanbul Kayserispor April 2018 Medipol Basaksehir Turkish Super Lig
ISTANBUL, TURKEY - APRIL 20: Arda Turan of Medipol Basaksehir celebrates after scoring a goal during Turkish Super Lig soccer match between Medipol Basaksehir and Kayserispor at 3rd Istanbul Basaksehir Fatih Terim Stadium in Istanbul, Turkey on April 20, 2018. Isa Terli / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Egy popénekes megverése miatt többéves börtönbüntetés fenyegeti Arda Turant, a törökök százszoros válogatott labdarúgóját.

A 31 éves játékos ellen hétfőn szexuális zaklatás, tiltott fegyverviselés és testi sértés címén emeltek vádat, és ha bűnösnek találja a bíróság, akár 12 évet is kaphat.

Arda jelenleg a török Basaksehir csapatánál van kölcsönben Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Isa Terli

Az FC Barcelonától a török élvonalbeli Basaksehirhez kölcsönadott középpályás a múlt héten egy isztambuli éjszakai bárban összebalhézott Berkay Sahin popsztárral. Sajtóértesülések szerint Turan kikezdett az énekes feleségével, mire a két férfi egymásnak esett, és a futballista eltörte Sahin orrát. Erre a sértett elment egy kórházba, csakhogy Turan oda is követte őt egy övébe dugott pisztollyal, amely állítólag véletlenül elsült.

A török futballistának a múltban is akadtak problémái a dühkitöréseivel: tavaly júniusban sértegetett és megvert egy újságírót egy repülőn, idén tavasszal pedig 16 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert meglökött egy partjelzőt, a játékvezetőnek pedig az ölét mutogatta.

A válogatottságtól egy éve visszavonult Turan 2015-ben szerződött az Atlético Madridtól a Barcelonához, és az idei nyár óta szerepel újra hazájában kölcsönjátékosként.