Társoldalunk:

McGregornak is üzent a Mayweatherrel bunyózó japán

2018.11.07. 11:20

Tensin Naszukava már két napja nagyon híres, és úgy tűnik, hogy ameddig csak lehet, szeretné elnyújtani ezt a bizonyára kellemes érzést, így a Floyd Mayweather elleni mérkőzés miatt ráeső rivaldafényben máris Conor McGregort kerülgeti.

November 5-én robbant - pukkant - a bomba, hogy a verhetetlen, ötvenből ötven profi mérkőzését megnyerő, a valaha volt egyik legjobb profi ökölvívó, Floyd Mayweather december 31-én Szaitamában megmérkőzik a japán Tensin Naszukavával. 

A 20 éves japán MMA-harcos bizonyára rossz néven vette, hogy a korábban két súlycsoportban is legnagyobb szervezet, a UFC bajnoka, Conor McGregor az Instagramon kapott röhögőgörcsöt, amikor meglátta a Floyd és Naszukava fotóját: 

"Te, Floyd, az egy melegítő vagy egy szaunaruha rajtad? Meleg van Tokióban, vagy mi az isten? Hát, ja a klímaváltozás nem vicc, rohadjak meg. Ki az kis görcs melletted? Jesszuszom. Valami kimaradt jelent a Csúcsformában 5-ből? Chris Tucker és a kibaszott Jackie Chan visszatért. Őrület!" – írta az ír, és erre jött a válasz a japán harcostól.

"Hello, Mr. McGregor. A nevem Tensin Naszukava. Nem Jackie Chan vagyok. De megígérem, hogy bosszút állok a vereségedért. Nézd meg a meccsünket!" – írta ki a közösségi oldalára. A japán harcost egyébként illetlenség lenne lebecsülni, hiszen ilyeneket tud kézzel:

És ilyeneket lábbal: 

Mint emlékezetes, McGregor és Mayweather 2017. augusztus 24-én csapott össze ökölvívó szabályok szerint Las Vegasban, és az amerikai a tizedik menetben kiütéssel győzött.