McGregornak is üzent a Mayweatherrel bunyózó japán

Box TOPSHOTS Horizontal
This handout photograph taken by Rizin Fighting Federation on November 5, 2018 shows Japanese kickboxer Tenshin Nasukawa (R) posing during a press conference in Tokyo to announce his fight with US boxer Floyd Mayweather Jr. - Boxing superstar Floyd Mayweather Jr said on november 5, 2018 he will come out of retirement to fight Japanese kickboxer half his age Tenshin Nasukawa, on New Year's Eve in Saitama. (Photo by Handout / RIZIN FIGHTING FEDERATION / AFP) / --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / RIZIN FIGHTING FEDERATION" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS --- NO ARCHIVES
Vágólapra másolva!
Tensin Naszukava már két napja nagyon híres, és úgy tűnik, hogy ameddig csak lehet, szeretné elnyújtani ezt a bizonyára kellemes érzést, így a Floyd Mayweather elleni mérkőzés miatt ráeső rivaldafényben máris Conor McGregort kerülgeti.

November 5-én robbant - pukkant - a bomba, hogy a verhetetlen, ötvenből ötven profi mérkőzését megnyerő, a valaha volt egyik legjobb profi ökölvívó, Floyd Mayweather december 31-én Szaitamában megmérkőzik a japán Tensin Naszukavával.

A 20 éves japán MMA-harcos bizonyára rossz néven vette, hogy a korábban két súlycsoportban is legnagyobb szervezet, a UFC bajnoka, Conor McGregor az Instagramon kapott röhögőgörcsöt, amikor meglátta a Floyd és Naszukava fotóját:

"Te, Floyd, az egy melegítő vagy egy szaunaruha rajtad? Meleg van Tokióban, vagy mi az isten? Hát, ja a klímaváltozás nem vicc, rohadjak meg. Ki az kis görcs melletted? Jesszuszom. Valami kimaradt jelent a Csúcsformában 5-ből? Chris Tucker és a kibaszott Jackie Chan visszatért. Őrület!" – írta az ír, és erre jött a válasz a japán harcostól.

"Hello, Mr. McGregor. A nevem Tensin Naszukava. Nem Jackie Chan vagyok. De megígérem, hogy bosszút állok a vereségedért. Nézd meg a meccsünket!" – írta ki a közösségi oldalára. A japán harcost egyébként illetlenség lenne lebecsülni, hiszen ilyeneket tud kézzel:

És ilyeneket lábbal:

Mint emlékezetes, McGregor és Mayweather 2017. augusztus 24-én csapott össze ökölvívó szabályok szerint Las Vegasban, és az amerikai a tizedik menetben kiütéssel győzött.