A frászt hozta a riasztó a csapatával bulizó korábbi Chelsea-legendára

Horizontal
Former England footballer Frank Lampard (L) and his wife Christine Bleakley (R) pose on the red carpet arriving for the BRIT Awards 2017 in London on February 22, 2017. (Photo by NIKLAS HALLE'N / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE, TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION, NO POSTERS, NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Vágólapra másolva!
Frank Lampardot otthona riasztója ugrasztotta ki a csapata körében folytatott békés szilveszteri mulatozásból. Baj nem történt, de a korábbi válogatott legenda félelme korántsem alaptalan.

A Derby Countyt irányító korábbi 106-szoros angol válogatott Lampard a klub munkatársai és a játékosok körében ünnepelte az új év érkeztét, azonban egy nem várt telefonhívást követően senki nem látta már az este folyamán a partiban.

Frank Lampard és felesége, Christine Forrás: AFP/Niklas Halle'n

A Daily Mail információi szerint Lampard házának riasztója kapcsolt be, ezt követően érkezett a telefonhívás. A házban felesége, Christine és háromhónapos kislányuk, Patricia volt, az aggodalomra pedig a televíziós műsorvezetőként dolgozó Mrs. Lampard egy idei bírósági ügye adott okot. Egy Christof King nevű férfi ellen jogerős távoltartási végzést hoztak, miután a Lampardné közösség oldalán, valamint levélben is számos fenyegető üzenetet küldött, és többször felbukkant a család háza körül. Az üzenetek egy része "kimondottan sötét és félelmetes", idézi a műsorvezetőt a Daily Mail.

Ezúttal szerencsére csak vaklárma volt a riasztás, de jobb félni, mint megijedni.