Mbappé lecserélte a Ronaldo-posztereit, új hőst talált magának

FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - REAL MADRID v PARIS SAINT-GERMAIN 2018 CHAMPIONS FOOT FOOTBALL league MADRID Paris PARIS SAINT GERMAIN PARIS SG PSG Soccer SPORT UEFA
Kylian Mbappe of PSG and Cristiano Ronaldo of Real Madrid during the UEFA Champions League Round of 16, 1st leg football match between Real Madrid and Paris Saint-Germain on February 14, 2018 at Bernabeu Stadium in Madrid, Spain - Photo Oscar J Barroso / SpainDPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain francia támadója újra elkészítette a pár évvel ezelőtt híressé vált fotót, amelyen Cristiano Ronaldo poszterei alatt ül az ágyán. Ezúttal viszont már nem a portugál sztár figyeli az ifjú franciát.

Meglehetősen közismert az a fotó, amely a 2016-17-es idényben járt be a világot, és amelyen az európai topfutballba akkor berobbanó ifjú, 18 éves támadó a szobájában ül az ágyán, a fal pedig teli van Cristiano Ronaldo posztereivel.

A 14 éves Mbappé a példaképe társaságában Forrás: Origo

2018 utolsó napján pedig újra előkerült a legendás fotó, az egyik főszereplő viszont kicserélődött. A zöld kapucnis felsős Mbappét most már nem Ronaldo képei veszik körül – hanem Kylian Mbappé poszterei. A december 20-án a tinédzseréveket maga mögött hagyó sztár az elmúlt év legemlékezetesebb pillanataiból válogatott, és hát volt miből. Látjuk, amint a vb-trófeával ünnepel, ahogy azt is, ahogy a Ligue1 bajnoki címének örül, vagy ahogy a legjobb fiatal játékosnak járó Raymond Kopa-díjat méricskéli.

• 2018 ✅ • 2019.....❓❓❓ HAPPY NEW YEAR

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on

Így múlik el a világ dicsősége, és így veszik át a régi sztárok helyét az újak.