Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka korábbi párja és edzője, Shane Tusup az úszással is szakít, és a fejébe vette, hogy világbajnok golfjátékos lesz.

Az amerikai szakember közösségi oldalára tett ki egy nyílt levelet, melyben leírja, hogy 2018 élete legnehezebb éve volt, ami arra is jó volt, hogy átgondolja mindazt, amit eddig elért. Úgy gondolja, mindig akkor tudja legjobb formáját hozni, amikor egy teljesen őrült, már-már lehetetlen célt tűz ki maga elé, és azt üldözi. Akárcsak 2012-ben,

amikor mindenféle edzői tapasztalat nélkül elkezdett dolgozni egy olyan úszónővel, aki akkor a visszavonulást fontolgatta, hogy olimpiai bajnokot faragjon belőle

(itt természetesen Hosszú Katinkára gondol).

De mivel az úszásban mindent megnyert, amit csak lehetett, ezért úgy érzi, a sportág már nem tartogat számára kihívást, és örömet sem lelhet benne, új őrült célt kell találnia. Ez pedig nem más, mint hogy golfozónak álljon, és világbajnoki címet nyerjen a World Long Drive Associationnél (itt nem lyukakba kell beletalálni, hanem az nyer, aki a leghosszabbat üti - a szerk.).

2018 augusztusában vett a kezébe először golflabdát, és annyira megbabonázta a sport, hogy egyre többet játszott, az elmúlt hetekben pedig elkezdett körvonalazódni benne, hogy ezzel kell foglalkoznia. Azt nem ígéri, hogy ő lesz a legjobb, arra viszont mindenki felkészülhet, hogy ő fog a legkeményebben dolgozni.