Egy napon született két gyereke, két különböző nőtől a holland focistának

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PRESS CONFERENCE
Lorenzo Ebecilio, a felelőtlen apuka
Vágólapra másolva!
Lorenzo Ebecilio egy kevésbé ismert holland focista, aki most sem a játékával került a címlapokra. A holland De Telegraaf cikke igazán pikáns sztorit közölt róla.

Az Ajax egykori játékosának ugyanazon a napon született egy fia és egy lánya is, két különböző anyától. Ebecilio egy orosz nő, Anna Bagajeva állítása szerint az édesapja a kislányának és a bíróság is így vélekedik. Ebeciliónak február 23-ig kell DNS-mintát szolgáltatnia, különben automatikusan őt tekintik a gyermek édesapjának.

Lorenzo Ebecilio, a felelőtlen apuka Forrás: AFP/Olly Greenwood

A focista és az orosz pincérnő 2016 nyarán találkoztak, amikor előbbi az Anzsi játékosa volt, de a csapat rendszeresen Moszkvában edzett. A páros egyre többször találkozgatott, aminek egy terhesség lett a következménye.

"Lorenzo azt mondta, gyereket akar. Amikor terhes lettem, megígérte, hogy úgy fogunk együtt élni, mint egy család. Szerettem és hittem is neki" - mondta Bagajeva.

Az csak később derült ki, hogy a focista kapcsolatban él, párja, Daria Danilina pedig ugyanazon a napon, 2017. január 17-én életet adott közös kisfiúknak, amikor Bagajeva egy kislánnyal ajándékozta meg a focistát.

A két anyuka egyébként nemrégiben együttesen mesélte el a történetét egy tévéműsorban. Ebecilio két gyereke állítólag finoman szólva is hasonlít egymásra, a műsor szerkesztői pedig elvégeztettek egy DNS-tesztet, ami alapján 90 százalékos biztonsággal kijelenthető, hogy a gyerekek rokonok.

Bagajeva a történtek óta nem beszélt a focistával, és munkája sincs. Ebecilio jelenleg Belgrádban, a Crvena zvezdában focizik.