Vágólapra másolva!
Öt magyarnak szurkolhatunk a túraautó-világkupa magyarországi hétvégéjén. Először Michelisz Norbert csapata, a M1RA jelentette be, hogy versenyzőjük, Nagy Dániel indul az egyik szabadkártyával a WTCR-en, később a M1RA tavalyi pilótája, Tassi Attila erősítette meg, övé a másik szabadkártya április utolsó hétvégéjén a Hungaroringen.

Tassi Attila épp Michelisz Norbert csapatával, a M1RA-val lett összetettben második helyezett tavaly, a TCR International Seriesben. Idén a TCR Európa-kupában indul a mindössze 18 éves versenyző, autója ugyanaz a Honda Civic TCR lesz, amit tavaly hajtott. A JAS Motorsport nem engedte el a kezét, idén is az olaszok támogatásával versenyez, de még nem tudni, melyik csapatban. Azt azonban hivatalosan is bejelentette, indul a WTCR magyarországi fordulóján.

Április 28-29-én viszont övé lesz az egyik Honda a Hungaroringen, így vele együtt öt magyar lesz ott a rajtrácson: a WTCR teljes szezonjában versenyző BRC Racinges Michelisz Norbert, valamint a Zengő Motorsportos Nagy Norbert és Szabó Zsolt mellett a másik szabadkártya a M1RA-s Nagy Dánielé lesz.