Vágólapra másolva!
Kreativitásért és humorért tényleg nem kell a szomszédba menniük a túraautó-világkupa szervezőinek és/vagy marketingeseinek. Az idén a sorozat egyes állomásiahoz kapcsolódó videók szinte kivétel nélkül viccesre és szórakoztatóra sikerültek, de a legutóbbi, portugáliai hétvége promója minden eddiginél ütősebb lett. 

A sztori szerint a tavalyi tesztbalesetéből még mindig lábadozó portugál Tiago Monteiro egy maffiavezér, aki négy emberrablót irányít. A banditákat Michelisz Norbert, Pepe Oriola, Gordon Shedden és Thed Björk alakítja, elképesztő hitelesen.

A bűnszervezet célja, hogy túszejtéssel érjen el változtatásokat a WTCR szabályrendszerében, köztük a sokak által kifogásolt BoP-ben, vagyis a teljesítmény-kiegyenlítő rendszerben.

A Budapest fedőnevű Michelisz emellett követeli, hogy Strasbourg, vagyis Yvan Muller hagyja abba a folyamatos ütközéseket, valamint, hogy Stockholm, azaz Thed Björk adja vissza neki a tavaly ellopot vb-címet. A spanyol Pepe Oriola a Vila Real-i jokerkör eltörlését szeretné elérni, amire jön a maffiafőnök epés megjegyzése, hogy vajon miért akar Barcelona mindig függetlenkedni. A többi poén a videóban.

A WTCR mezőnye július 13-a és 15-e között a Dunaszerdahely melletti SzlovákiaRingre érkezik.