Vágólapra másolva!
Egy 8., egy 11., és egy 9. helyet szerzett Keszthelyi Vivien az Asian Championship Winter Series első versenyhétvégéjén Buriramban. A BlackArts Racing istálló fiatal magyar versenyzőjének ez volt élete elős Forma-3-as versenye.

„A csapattal folyamatosan foglalkoztunk az autóval, igyekeztünk minél több beállítást kipróbálni, valamint megtalálni a számomra legideálisabbakat az időmérőkre és a versenyekre egyaránt. Nagyon örülök, hogy mindhárom versenyt sikerült teljesítenem, a megszerzett 6 pont pedig csak hab a tortán. Még mindig csak ismerkedem az autóval és gumik viselkedésével. Rengeteg az új információ amit rögzítenem kell, az autóval kapcsolatban sok tapasztalatra van még szükség, hiszen ez a kategória teljesen új számomra.

Keszthelyi Vivien F3 Buriram Forrás: Team VRS

Egy hosszú folyamat elején járok, de azon leszek, hogy minél hamarabb megszerezzem a szükséges tapasztalatokat és versenyképes tempót tudjak diktálni" – foglalta össze a hétvégét Keszthelyi Vivien a harmadik verseny után, majd azt is elárulta, hogy mi jelentette számára a legnagyobb kihívást.

„Ezekben az F3-as autókban nincs szervo kormány ezért fizikailag sokkal nehezebb a pályán tartani őket, mint bármilyen túraautót. Ezt a két napba sűrített szabadedzés, két időmérő majd három versenyen megtenni pedig nagyon megterhelő volt."