Vágólapra másolva!
A hét végén kezdődik a második kör a labdarúgó Borsodi Ligában. A Matáv Compaq Sopron azt a Videotont fogadja, amely a bajnoki nyitófordulóban 1-0-ra legyőzte a soproni együttest, és amely az előkelő negyedik helyen áll a tabellán.

"Az előző szezonhoz képest egy kategóriával előre lépett a Sopron, most már stabil középcsapat lettünk. Az első kör végén az Újpest elleni hazai és a Debrecen elleni idegenbeli vereséggel elszalasztottuk azt a lehetőséget, hogy a második kört a középmezőny elejéről folytathassuk" – mondta Reszeli Soós István, a soproniak szakvezetője.

"A nyitányon, Székesfehérvárott tipikus egygólos meccsen a Videoeton nyert. Mindenképp vissza kell vágnunk, már csak azért is, mert legutóbbi hazai fellépésünk, az Újpest elleni meccs után szurkolóinkkkal szemben van némi adósságunk. A két hét szünetben próbáltuk egy kis környezetváltoztatással felfrissíteni a fiúkat. A szerdai kupameccs első félidejében ebből nem sok látszott. A második félidőben már 'pörgött' a csapat, a továbbjutásunkat nem fenyegette veszély. Úgy készültünk a Vidi ellen, hogy eléggé ferlforgatott védelemmel kell játszanunk, mivel Vincze és Salagean legutóbb megkapta harmadik sárga lapját. Felépült viszont sérüléséből Somogyi és Nagy Tamás, rájuk már számíthatok, és számítok is. Miként lelkes szurkolóink bíztatására, és ennek köszönhetően a három bajnki pont megszerzésére" - tette hozzá a szakember.