Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 21. fordulójának rangadóján a második fogadta a harmadikat, döntetlen lett, a Bozsik-csapat a második helyen telelhet. Tököli megint gólt rúgott.

Borsodi Liga, 21. forduló:
Zalaegerszeg - Dunaferr 1-1 (0-1)
Zalaegerszeg, 10 000 néző
vezette: Juhos
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Csóka, Urbán, Szamosi - Babati (Bonchis 60.), Molnár B., Balog, Egressy (Sabo 59.) - Kenesei, Waltner (Róth 89.)
Dunaferr: Rabóczki - Molnár Z. (Nikolov 89.), Salamon, Bagoly, Kiss Gy. (Éger 81.) - Rósa H., Zováth, Lengyel, Penksa - Sowunmi (Jäkl 54.), Tököli
gól: Kenesei (71.), illetve Tököli (39.)
sárga lap: Csóka (50.), illetve Zováth (9.), Molnár Z. (68.)
kiállítva: Sabo (87.)

39. perc: Egressy elvesztette a labdát, amely Rósához került, aki remekül indította a bal oldalon Tökölit. A csatár ütközött Urbánnal és Csókával, de a labda viszapattant elé, és 5 m-ről a hosszú sarokba gurított (0-1).

71. perc: Kenesei 25 m-es szabadrúgása a jobb felső sarokba vágódott (1-1).

87. perc: A túlfűtött hangulatú mérkőzésen a Dunaferr 16-osánál összecsaptak a játékosok, kakaskodtak, Sabo reklamált, a játékvezető pedig kiállította a hazaiak csatárát.

A Dunaferr szerencsés körülmények között szerzett vezetést, a ZTE a második félidőben hősiesen küzdött és sikerült egyenlítenie. A látottak alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

Bozsik Péter: - A héten sokan kérdezték tőlem, milyen taktikával készítem fel a csapatot a Dunaferr ellen. Egy dologra azonban nem gondoltam, hogy a szabadfogású bírkózás szabályaira is meg kell tanítani játékosaimat. Vagy vegyünk egy másik sportágat, a vízilabdát, ahol sorozatos szabálytalanságért kiállítják a játékosokoat. Persze csak akkor, ha valaki ezeket a szabálytalanságokat észreveszi. A ZTE-pályán nem volt ilyen ilyen ember.

Egervári Sándor: - Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, az első félidőben elhibáztuk nagy helyzeteinket, így csak egy pontot tudtunk szerezni. A meccset végig irányító és nagy erőket mozgósító Zalaegerszeg egy fantasztikus szabadrúgásgóllal alakította ki a végeredményt.

Ajánlat: