Vágólapra másolva!
A már a kék-fehéreknél lévő Smiljanic, Jezdimirovic és Branezac mellé újabb jugoszláv labdarúgót, Lambulicot is szerződtette az MTK, ám a legnagyobb fogás mindenképpen a szintén "jugó" Sasa Markovic megszerzése lenne.

A Crvena Zvezda korábbi centere ugyanis igazi klasszis, akiért a német VfB Stuttgart 12 millió márkát (1,5 milliárd forint) sem sajnált leszurkolni, persze a remek csatárért a Hungária körútón ennyit biztosan nem fizetnek. Fülöp Ferenc klubigazgató jövő hét elején tárgyal Markovic esetleges leigazolásáról, ám annyi bizonyos, hogy Bognár György vezetőedző, aki edzőmérkőzésen tesztelhette a jugoszláv futballistát, s igen jó véleménnyel volt a látottakról, más kérdés, hogy a valóban sztárnak tekinthető hajdani belgrádi támadó miként képes beilleszkedni a bajnokságban remekül szereplő és mentálisan is egységes MTK együttesébe. Ennek apropóján megkerestük Bognár György vezetőedzőt:

- Lambulic már a csapattal készülhet, s nagy esély van és Sasa Markovic megszerzésére is, vagyis újabb jugoszláv futballisták kerültek, illetve kerülhetnek a klubhoz. Ennyire elégedett a "jugó" mentalitással?
- Nagyon, ráadásul télen nincs piacképes magyar futballista, aki szabad, Markovic erősítést jelentene számunkra. Noha még nem igazoltuk le, de a már nálunk lévő Smiljanic, Jezdimirovic, Lazic, Branezac és Lambulic képességével és hozzáállásával maradéktalanul elégedett vagyok. Imponáló, ahogy az említett játékosok minden erejükkel be akarnak illeszkedni a közösségbe, s tele vannak bizonyítási vággyal.