Vágólapra másolva!
Nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben? Kiváncsi, biztos hazai sikere után Törökországban továbbjut-e a Fradi, méretes idegenbeli zakója ellenére tisztességgel búcsúzik, netán meglepetést okoz-e az Újpest és a ZTE az UEFA-kupában? Küldjön nekünk egy SMS-t, és mi mindenről tudósítjuk!
Tököli nagyot alakított/sport/magyarfoci/20020920tokoli.htmlSzabó bosszús/sport/magyarfoci/20020920szabo.htmlBozsik: Turi parádésan védett/sport/magyarfoci/20020920bozsik.html

Egy SMS - három meccs. Ezt kínálja az [origo] arra az esetre, ha ön épp nincs internet-, tévé- vagy rádióközelben. Október 3-án, csütörtökön 17 órától a Ferencváros labdarúgó-csapata idegenben játszik a török Kocaelispor ellen, a Zalaegerszeg Győrben 18 órai kezdettel, az Újpest a Megyeri úton 19 órától fogadja az NK Dinamo Zagreb, illetve a PSG együttesét az UEFA-kupa első körének visszavágóján.

MAFO - 06 90 635-036

Küldje a MAFO hívókódot a 06 90 635-036-os számra, s mi 10 darab SMS-ben tájékoztatjuk a három mérkőzés legfontosabb történéseiről. Az ön által küldött SMS díja 400 Ft+áfa.

SMS-ben a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.htmlFehérváron is kikapott a bajnok/sport/magyarfoci/20020928fehervaron.htmlNem láthatjuk Ronaldinhóékat a magyar tévében/sport/magyarfoci/20020926nemlathatjuk.html

Az SMS-t még a meccsek kezdete előtt küldje el, nehogy lemaradjon valamiről! Ne aggódjon: ha a mérkőzéseken kevés esemény történik, és mi 10-nél kevesebb SMS-t küldünk ki önnek, a megmaradt SMS-ek nem vesznek el. Átmentjük őket a következő tudósított meccsekre (MAFO: magyarfoci - honfitársaink az UEFA-kupában vagy Eb-selejtezőn).

Az előfizetés megújítása

A tudósítás végeztével küldünk önnek egy figyelmeztető SMS-t, amelyben felhívjuk figyelmét, hogy az előfizetése lejárt. Ha ön ekkor újra elküldi a hívószót a hozzá tartozó telefonszámra, tájékoztatjuk a következő meccsekről. Természetesen nem kizárólag azonnal lehet megújítani az előfizetést: ön megteheti, hogy csak az újabb meccsek előtt jelentkezik be újra.

A szolgáltatás lemondása

Ha valamilyen okból nem kívánja megvárni, míg véget ér a tudósítás, és már előtte szeretné lemondani a szolgáltatást, egy újabb emelt díjas SMS küldésével megteheti.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=26900Hogyan tovább ZTE?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=40343Hajrá LILÁK, hajrá UTEhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=30889

Első szóként a lemondani kívánt szolgáltatás hívószavának kell szerepelnie, másodikként pedig a "nem" vagy "stop" vagy "no" szavaknak. (pl. MAFO STOP. A kis- és nagybetűk nem számítanak.)

A szolgáltatást csak Westel-, Pannon Praktikum vagy Bee előfizetéssel, illetve Pannon-előfizetők esetében egy feltöltőkártya segítségével lehet igénybe venni.

Ügyfélszolgálat
E-mail: ugyfelszolgalat@voxline.hu
Telefon: 471-9999