Vágólapra másolva!
Szerdán 15 órakor a Ferencváros labdarúgócsapatának a szakmai igazgatója, Garami József látogatott el a Társalgóba. A beszélgetést hamarosan olvashatják itt, az [origo]-n.
Kérdezze Garami Józsefethttp://trefort.net/?r=origoHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Átigazolási körkép/sport/magyarfoci/20030226atigazolasi.html

A Ferencváros győzelemmel kezdte a 2003-as esztendőt, ugyanis tegnap Lipcseiék a Magyar Kupa negyeddöntőjében 2-0-ra megverték a bajnoki címvédő Zalaegerszeg együttesét. Az összecsapás után a tréner így nyilatkozott az [origo]-nak: "A meccs elején alaposan meglepett bennünket a ZTE, s csak a félidő hajrájára kaptuk el a ritmust. A második félidő első húsz percében viszont jól játszottunk, ekkor több gólhelyzetünk is akadt, sajnos azonban ezek kimaradtak. Szkukalek sérülése megint visszavetette a csapatot, éppen ezért Tököli gólja a lehető legjobbkor jött. A mély talaj miatt az összjáték akadozott, s fizikailag is sokat kivett a fiúkból. Az Újpest elleni bajnokin Szkukalekre sem számíthatok, mindenesetre boldog vagyok, hogy a kupában a négy közé kerültünk, s innentől csak a lila-fehérek elleni rangadóra készülünk."

Március 7-én 12 órakor Egervári Sándor, az MTK mestere lesz a Társalgó vendége.