Vágólapra másolva!
Az MLSZ vezetői döntöttek: a magyar labdarúgó-válogatott az Újpest Megyeri úti stadionjában lép pályára április 30-án, szerdán Luxemburg ellen. A barátságos mérkőzés 20 óra 15 perckor kezdődik, a belépők 1500 és 2800 forintos áron a Megyeri úti jegypénztárakban és az IBUSZ-irodákban kaphatók majd.

Gellei Imre szövetségi kapitány - szokásához híven - csak egy héttel a fellépés előtt jelöli ki a keretet, ám szinte biztosra vehető, hogy a szakember a Luxemburg elleni mérkőzésen Szabics Imrének is küld meghívót. Az U21-es válogatottban, a legutóbbi svédek elleni Eb-selejtezőn négy gólt szerzett csatár klubjában, az osztrák Sturm Grazban is alapember, ráadásul a magyarországi közvélemény is a válogatottba követeli, így a 21 éves futballista gyermekkori álma április 30-án teljesülhet.

MLSZ-igen az izraeli kérésre/sport/magyarfoci/20030407mlszigen.htmlSzáz éve esett a magyar válogatott első gólja/sport/magyarfoci/20030404szaz.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu/Talán lesz magyar focisiker, vagy mégsem?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=53505

Csak érdekességképpen: Nyilasi Tibor, a Ferencváros hajdani klasszisa - aki először szerepeltette Szabicsot a Fradi felnőtt csapatában - is Luxemburg ellen mutatkozott be 1975-ben Szombathelyen a nemzeti tizenegyben, nem mellékesen rögtön öt gólt szerzett. Nyilasi akkoriban 19 éves volt, majd meg sem állt hetven válogatottságig.

Az A válogatott mellett az U21-es együttes ugyanezen a napon Csehország korosztályos csapatát fogadja, a mérkőzés 16 óra 30 perckor kezdődik a Rákospalotán, a REAC Széchenyi téri pályáján. Erre a találkozóra ingyenes lesz a belépés.

Bánki József