Vágólapra másolva!
Bódog Tamás megsérült a Mainz hétfő esti bajnoki mérkőzésén, így a játékos nem csatlakozik a Szlovénia elleni szerdai, muraszombati barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatotthoz.

A védő térde a 76. percben megroppant, s bár végig a pályán maradt a Nürnberg ellen (2-1), Gellei Imre szövetségi kapitány lemondott a szerepeltetésétől. A magyar együttes 19 játékossal utazik délután Szlovéniába.

A csapat hétfőn két edzésen vett részt: délelőtt Hévízen, délután pedig Keszthelyen tréningezett az együttes. Kedden délelőtt a hivatalos fotózás, majd Vértes Árpád polgármester meghívására a hévízi városházán rendezett fogadás szerepelt a programban.

Ebéd után Muraszombatba utazott az együttes, ahol Gellei Imre 18 órától edzést tartott játékosainak a mérkőzés helyszínén, majd a tréning után kihirdette a kezdőcsapatát. Eszerint szerdán 17 órakor az alábbi összeállításban lép pályára az együttes: Király Gábor - Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Juhár Tamás Fehér Csaba - Lisztes Krisztián, Dárdai Pál, Gera Zoltán, Lőw Zsolt - Szabics Imre, Kenesei Krisztián.