Vágólapra másolva!
A Balaton FC elleni szombati bajnokit térdfájdalmak miatt kihagyó Bajzát Péter csatlakozott társaihoz, így valószínű, hogy pályára léphet csütörtökön a Debreceni VSC-MegaForce-PAOK Szaloniki labdarúgó UEFA-kupa-mérkőzésen, amelyen a 3. fordulóba jutás a tét a görögországi 1-1 után. A csatár hétfőtől teljes erőbedobással készül a nagy érdeklődéssel várt összecsapásra, amelyre már minden jegy elfogyott.

"Szerencsére a lábam rendbejött. Nagyon szeretnénk továbbjutni, és biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent el is követ ennek érdekében. Nem lesz könnyű, hiszen a görögök mindenáron gólt akarnak majd szerezni, ezért már az első perctől kezdve támadni fognak, de mi erre készülünk napok óta. Nem hiszem, hogy játékuk meglepetést okozna nekünk, mivel várhatóan ugyanolyan taktikával lépnek fel, mint tették azt Görögországban" - mondta Bajzát.

Bajzát és együttese mellett a rendőrség is gőzerővel készül, hiszen várhatóan 650 görög szurkoló is a hajdúsági városba érkezik. Több száz rendőr, a stadionban pedig 200 rendfenntartó ügyel majd a biztonságra.

Az összecsapás játékvezetője az izraeli Alon Yefet lesz, aki 2001 óta vezet nemzetközi mérkőzéseket, segítőjeként Abed Alramili és Yosef Benisty lenget majd. A PAOK kedd estétől Hajdúszoboszlón tölti idejének nagy részét, a csapat szerdán 17 órától gyakorol a mérkőzés helyszínén.