Vágólapra másolva!
A Zalaegerszegi TE a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe bejutott két csapat, a Ferencváros és a Budapest Honvéd közös megkeresése után hozzájárult, hogy a finálét Budapesten rendezzék meg. A klub ezt írásban is jelezte az MLSZ-nek, amely csak jövő hét elején dönt az ügyben.

"Közös levelet írtunk a ferencvárosiakkal a zalaegerszegi klubnak, hogy a nagy távolság és a szurkolók utaztatása miatt mondjon le a döntő megrendezéséről. Megkeresésünkre pozitív választ kaptunk. Az új helyszínre a Puskás Ferenc-stadion a javaslatunk, hiszen a Bozsik-stadion és az Üllői út nem jöhet szóba, Újpesten pedig egyik csapat sem szeretne játszani "- mondta Gál László, a kispestiek ügyvezető igazgatója.

Az MLSZ elnöksége a Magyar Kupa-bizottság javaslata alapján a jövő hét elején hozza meg határozatát.

Az MLSZ február 16-án döntött a zalai megyeszékhely mellett a Ferencváros és a Videoton FCF stadionjával szemben. A szerdai elődöntőig esély volt arra, hogy a ZTE bejusson a fináléba, a legjobb négy között azonban 2-1-re kikapott a másodosztályban listavezető Honvédtől, s kiesett. Az FTC a szintén NB I/B-s Budapesti Vasas elleni 2-1-es sikerrel biztosította helyét a döntőben.