Vágólapra másolva!
Csütörtökön délelőtt kezdték el árusítani az április 28-án a Puskás Ferenc-stadionban rendezendő Magyarország-Brazília mérkőzés megmaradt 17 ezer belépőjét, és a szurkolók röpke néhány óra alatt elkapkodták a stadion pénztáraiban árusított jegyeket. Igaz, az aréna jegyárusító helyein mindössze négyezret hoztak forgalomba, a többit az IBUSZ-irodák és az MLSZ értékesíti.

A mérkőzés helyszínén a pénztárak már kora délután bezártak, mivel közel négy óra leforgása alatt a drukkerek felvásárolták az összes belépőt, ám egyáltalán nem kizárt, sőt sokan biztosra veszik, hogy hosszú-hosszú évek után magyar érdekeltségű futballmérkőzés kapcsán is mozgásba lendülnek a pénzéhes jegyüzérek.

Az Oktogonnál lévő IBUSZ-iroda vezetője, Gaál Sándor csütörtök délután érdeklődésünkre elmondta, hogy a 3500 és 6500 forintos jegyek náluk is elfogytak, mindössze a 10 500 forintos tikettekből maradt mintegy hatszáz darab, amelyek a stadion felső karéjának közepére szólnak. Az iroda este hatig tart nyitva, és amennyiben maradnak jegyek, azokat pénteken délelőtt értékesítik.

A mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség kérésének megfelelően olasz játékvezető fogja dirigálni a szerdai összecsapást. Az olasz szövetség Massimo De Santist jelölte ki, akinek a munkáját asszisztensként Vincenzo Mitro és Cristiano Copelli segíti. A negyedik játékvezető Bede Ferenc lesz.

Bánki József