Vágólapra másolva!
A hét végén az Üllői úton jártak az angol Premiershipben szereplő West Bromwich Albion vezetői, ám nem sikerült megegyezniük a ferencvárosi elöljárókkal Huszti Szabolcs leigazolásáról. Információnk szerint a britek nagyon kevés pénzt kínáltak a magyar válogatott középpályásért, ráadásul kiderült, nem kell sietniük, mivel Huszti szerződése jövőre úgyis lejár a Fradinál. Akkor pedig ingyen juthatnak hozzá.

Információnk szerint a Ferencváros új - jövő évi végéig szóló - szerződést ajánlott az ifjú labdarúgónak, ám Huszti ezt nem fogadja azt el. A horvátok elleni vb-selejtező előtt érdeklődésünkre a középpályás azt mondta, jelenleg kizárólag a zágrábi selejtezőre és a Fradi bajnoki, valamint UEFA-kupa meccseire akar koncentrálni, minden mással ráér utána foglalkozni.

A jelenlegi helyzetben a Ferencvárosnak az utolsó esélyt a téli időszak jelenti arra, hogy Husztiért némi pénz kapjon. A fiatal középpályás, ha választani lehetne, külföldön, legszívesebben Angliában futballozna.

A West Bromwich Albion közben kihasználta az átigazolási időszak utolsó óráit, s leigazolta a japán Inamoto Junacsit és kölcsönvette a román Cosmin Contrát. A 24 éves ázsiai, válogatott futballista hazájából, a Gamba Oszaka csapatától érkezik két és fél évre, míg a nála négy esztendővel idősebb Contra, aki 43-szor szerepelt a nemzeti együttesben, a spanyol Atletico Madrid mezét cseréli fel egy idényre.

Bánki József