Vágólapra másolva!
Kedden délelőtt a Puskás Ferenc-stadionban - a csütörtökön, 20.45-kor kezdődő, a holland Feyenoord elleni UEFA-kupa-csoportmérkőzés színhelyén - tartott kétórás edzést a Ferencváros labdarúgócsapata. László Csaba vezetőedző azt mondja, komolyabb változás nem várható a vasárnap, Békéscsabán szerepelt tizenegyben, egyetlen gondja csak az, hogy ki helyettesítse az eltiltott középpályást - a Millwall ellen remek fejesgólt szerző - Rósa Dénest. A csütörtöki ellenfél, a Feyenoord szerdán negyed egykor érkezik Ferihegyre, az előzetes hírek szerint hiánytalan csapattal.

"Robert Vagner bokája kificamodott, de a cseh center így is játszani fog csütörtökön, rajta kívül mindenki egészséges a csapatban. Rósa Dénes is, csakhogy őt eltiltották a Millwall elleni meccsen beszedett sárga lapja miatt. Még nem döntöttem, ki áll a helyére", mondta László Csaba, a zöld-fehérek szakvezetője a délutáni közönségtalálkozó előtt.

- Ugye nem várható nagy változás a Békéscsabán szerepelt tizenegyben?
- Valóban nem, Rósa helyén Zavadszky, Penksa vagy éppen a hátravont Tőzsér is szóba kerülhet.

- Sowunmi az utóbbi hetekben remek formába lendült, esetleg ő is kezdő lehet?
- Ez a változat sem kizárható.

- Mit szól ahhoz, hogy egyesek már világklasszisnak aposztrofálják Huszti Szabolcsot, különösen a békéscsabai harmadik gól előtti szólója miatt?
- Hát attól még nagyon messze van, de tény, hogy szépen fejlődik. Különben az én értékítéletem szerint minden gól, minden győzelem a csapat produktuma.

- Osztja azokat a vélekedéseket, hogy - figyelembe véve a két csapat pillanatnyi formáját, legutóbbi bajnoki eredményeit - nem esélytelen a Ferencváros a Feyenoord ellen?
- Hazai pályán mindig esélyesek vagyunk, most sincs ez másképp. Az a célunk, hogy győzzünk.

A Ferencváros szerdán 16.30 órakor, ismét a Puskás Ferenc-stadionban tart edzést.